Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Industria de gaming, sursă substanțială de venit pentru pasionați. Bucharest Gaming Week a avut loc la Palatul Parlamentului

În România există din ce în ce mai mulți pasionați de gaming. Pasiunea devine, în schimb, o sursă substanțială de venit pentru aceștia.

,

Industria de gaming, tot mai bănoasă [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

V-ați gândit vreodată că puteți câștiga bani buni doar jucându-vă pe calculator? Industria de gaming a ajuns tot mai populară și în țara noastră. Sute de tineri care fie le arată altora cum se joacă diverse jocuri ale momentului, fie creează chiar ei jocuri au ajuns la câștiguri lunare de mii de euro din care să se întrețină. Zilele acestea la Palatul Parlamentului are loc și Bucharest Gaming Week, cel mai mare eveniment de profil, unde mii de pasionați au venit să se distreze, a declarat Silvia Ioniță.

Andrei Obret este un cunoscut vlogger în lumea gaming-ului de mai bine de 10 ani. Cu peste un milion și jumătate de subscriberi pe Youtube și peste 350 de mii de urmăritori pe Instagram, Andrei a ajuns la câștiguri de mii de euro lunar, arătându-le și altor tineri cum se joacă.

Perseverența, calea spre succes

Primul joc pe care l-am jucat a fost Minecraft care era în voga în 2013 și am continuat cu GTA, CS. Banii tu îi câștigi pe numărul de vizualizari, dar nu reflecta în totalitate banii pe care poți să îi faci. Deal-urile sponsorizate. Sponsorii care vin la tine pentru diverse activari. Veniturile lunare ajung la cateva mii de euro? În cazul meu da,

a declarat Andrei Obret, vlogger.

Andrei ne spune că acum concurența pe piață este acerbă, dar perseverența este calea spre succes. Industria de gaming a câștigat tot mai mult teren și în țara noastră, iar astăzi mulți tineri ajung să se întrețină din gaming.

Citește și: Ai o pasiune pentru jocuri video? Iată cum să alegi cele mai bune scaune de gaming!

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Avem jucătorii pro de Esport care și ei câștigă pe masură ce câștigă turnee... Vedem că tot mai multe turnee internaționale au premii de zeci de milioane de euro. Avem și industria de entertainment în gaming, cunoscuții youtuberi. Ei transmit ce joacă și sute de mii de copii se uită la ei, și da, câștigă mai mult decât visam noi când eram mici,

a transmis Tudor Daescu, organizator.

La cel mai mare eveniment de profil au venit doar intr-o zi aproape 10 mii de pasionați. De la mic la mare, toți au încercat jocurile momentului, au participat la competiții și s-au jucat și în lumea virtuală.

Pasionații de gaming se pot juca de această dată și în lumea virtuală cu ajutorul ochelarilor VR. Totul se întamplă într-o arenă în care fiecare jucător este pus strategic, iar mai apoi toți se luptă între ei, online. Mulți tineri au venit costumați în personajele preferate din jocuri. Iar într-o lume care era cândva a băieților, și-au făcut locul și nenumărate fete pasionate de gaming, a declarat Mădălina Bichir, reporter Știrile Kanal D.

Armata română a adus simulatoare de zbor, simulatoare de tras la țintă și un... robot, a mărturisit o pasionată de gaming.

Toți piloții militari români folosesc aceste simulatoare pentru instruire. Avem un simulat virtual pentru executarea ședințelor de tragere. Vedeta standului nostru din zona experiențelor virutale despre robotul mobil Oscar. Acest robot are mai multe camere el poate cerceta anumite zone de interes fără a expune resursa umana. În timp real, primim informații cu tot ce filmează, a declarat Dorin Chirca, reprezentant MAPN.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Țara noastră este în top cinci țări din Europa când vine vorba despre dezvoltarea și crearea de jocuri online, cu o cifră de afaceri de 330 de milioane de euro, în creștere cu 25 la suta față de anul trecut.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI