Gabriela Firea şi Florin Pandele au dansat chiar la ei acasă şi au postat videoul, lansând mai departe provocarea către urmăritorii paginii primarului capitalei, care a profitat de prilej pentru a ura "la mulţi ani" sărbătoriţilor de Sfântul Alexandru.

"Am raspuns prompt provocarii prietenilor- Jerusalema, varianta "singuri acasa"! Cine intra in joc? Postati 1-2 minute de dans pe melodia anului! E sambata seara si, peste mai putin de 2 ore, incepe onomastica Sfantului Alexandru! La multi ani, Alexandra! La multi ani, Alexandru! Sa nu uitati sa va bucurati de viata chiar si cand apar nori- si ei

fac parte din viata. 

Let's dance!", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Imaginile pot fi urmărite AICI

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Ce avere are primarul care e susținut la alegeri de PSD și PNL! Marcel Chelariu, care se află pe bannerele electorale ale ambelor partide, se ocupă cu vânzarea animalelor!!

Citeste si: Gabriela Firea, surprinsă în ipostaze inedite! Edilul a dus la capăt o provocare. Nimeni n-ar fi crezut-o în stare de așa ceva!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si