Mama unuia dintre tinerii diagnosticați ulterior pozitiv, care, ca o ironie a sorții e managerul Spitalului Județean și care a luat virusul de la fiul ei, se zbate să trăiască pe un pat de la terapie intensivă din București.

Femeia se afla acasă, în izolare, de aproape o saptamana, cu fiul său și avea simptome ușoare de boală, însă astăzi, de dimineaţă, a început – brusc- să se simtă foarte rău si a fost adusa de o ambulanta la Spitalul Judetean din Vaslui.

Citeste si: Judeţul care înregistrează o creştere masivă a cazurilor de COVID-19

Din cauza că era în stare extreme de gravă, medicii au decis să o transfere la Institutul Matei Bals din capitala unde doctorii incearcă acum să îi salveze viaţa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Se pare ca femeia a contactat virusul de la fiul ei, care face parte din grupul de 30 de adolescenti care au plecat sa se distreze pe litoral cu toate ca una dintre fete avea simptome specifice bolii, iar la scurt timp a si fost depistata pozitiv. Ulterior, mai multi tineri au fost infectati.

Citeste si: Un angajat al Spitalului din Timișoara a ascuns faptul că soția lui are coronavirus! Ulterior, s-a aflat că și el este infectat cu COVID-19

Va reamintesc, tanara care a declansat focarul este fiica unui ambulantier din Vaslui.

Desi era supecta de COVID-19, si-a sarbatorit majoratul si a plecat la mare, fara sa astepte rezultatul testului. Dupa ce a fost depistata pozitiv, tanara a fost adusa acasa chiar de tatal ei, cu o ambulanta, iar ceilalti 29 de tineri au fost dusi la spital cu microbuze ISU.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si