„O influenceriță celebră din SUA, mamă a șase copii, a fost arestată pentru 30 de ani, după ce și-ar fi torturat fizic și emoțional copiii. Ruby Franke dădea sfaturi despre parenting, iar în ultima postare vorbea chiar despre victimizare și responsabilitate. Vă avertizez că urmează informații cu impact emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Influenceriță arestată pentru 30 de ani după ce și-ar fi abuzat copiii

O mamă a șase copii din Utah, cu un blog celebru pe Youtube „8 passangers”, având peste 2 milioane de urmăritori, Ruby Franke va petrece următorii 30 de ani în spatele gratiilor pentru rele tratamente aplicate minorilor.
Deși dădea sfaturi legate de parenting, femeia și-a convins copiii că sunt posedați și că trebuie să fie pedepsiți pentru a se pocăi. Drept urmare, îi tortura prin metode cutremurătoare.

Citește și: Moarte subită pe terenul de fotbal! Bărbatul de 33 de ani urma să devină tată

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Femeia, în vârstă de 42 de ani și partenera sa de afaceri, Jodi Hildebrandt, consilier în sănătate mintală, au pledat vinovat, fiind acuzate oficial de abuz împotriva minorilor, fiecare cu câte două capete de acuzare.
Poliția din Santa Clara a descins la locuința celor două femei în august 2023 în urma unui apel la dispecerat. În incinta casei, oamenii legii au găsit doi minori subnutriți, cu răni deschise, legați la mâini si picioare cu bandă adezivă.

Copiii au fost transportați la spital pentru a primi îngrijirile necesare.
Deși copiii au fost martori la neglijența și abuzurile comise de mama lor, abia în urmă cu câteva luni au avut curajul să spună totul în fața camerelor.
Franke are la dispoziție 30 de zile pentru a face apel.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro: