Zed și iubita lui, cercetați de Poliție

Autoritățile spun că cei doi au pus în pericol circulația rutieră, modificând un indicator rutier care arată viteza permisă pe sectorul de drum respectiv.

Mai exact, în filmuleț se poate observa cum Zed, pe numele lui adevărat Silviu Zaharia, aflat la volanul unui bolid marca Lamborghini Huracan, oprește autoturismul pe un drum public, în dreptul unui indicator rutier.

Alina Maria Rugină, iubita acestuia, coboară din mașină și acoperă indicatorul cu limita de viteză de 40 km/h cu un alt semn care indică o limită de viteză de 300 km/h.

Citeste si: Milionar cu Lamborghini la 26 de ani

Ulterior, tânăra se suie în mașina care demarează spectaculos.

Totul, de dragul unui...filmuleț pe rețeaua de socializare TikTok.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Zed, cunoscut drept „regele șoselelor”, a fost audiat în calitate de martor în acest dosar, în timp ce Alina Maria Rugină a fost audiată în calitate de suspect.

În fața autorităților, tinerii au declarat că filmulețul este doar un trucaj, fiind vorba doar despre un efect adăugat în montaj, în realitate semnul de circulație nefiind modificat.

Citeste si: Imaginile zilei! Un preot din Sibiu a sfințit un Lamborghini în ziua de Bobotează: ,,Mulţi şoferi îmi cer acest lucru"

Ce pedepse sunt prevăzute de Codul Penal pentru modificarea sau distrugerea indicatoarelor rutiere

Instalarea de mijloace de semnalizare rutieră sau modificarea poziţiilor acestora, fără autorizaţie eliberată de autorităţile competente, de natură să inducă în eroare participanţii la trafic ori să îngreuneze circulaţia pe drumul public se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Citeste si: EXCLUSIV! Alex Bodi, la restaurant cu 500.000 de euro lângă el! Valetul i-a deschis portiera, iar gestul omului de afaceri spune multe despre el

VIDEO: Clipul de pe TikTok care îi face probleme lui Zed

 

VIDEO: Sorin Ene, pilot profesionist, despre comportamentul afișat de Zed pe drumurile publice: „Cu greu mi-am putut imagina că el poate face așa ceva!”

Sorin Ene a acordat un interviu pentru echipa Știrile Kanal D. Pilotul profesionist spune că îl cunoaște pe Zed de ani buni, cei doi având aceeași pasiune pentru autoturismele cu mulți cai putere. În ciuda acestui aspect, Sorin Ene spune că nu este de acord cu un astfel de comportament pe care îl afișează influencerul pe drumurile publice, considerând că Zed nu este un exemplu bun mai ales pentru tinerii șoferi din România.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Sorin Ene, pilot profesionist: „Ei chiar nu își dau seama că ceea ce fac este, în primul rând, ilegal, dar mai presus de atât este foarte periculos. Să luăm ca exemplu următoarea situație: în locul schimbării semnului de circulație cu limita de viteză, cineva face o glumă sau cu pretextul de a filma un asemenea filmuleț, schimbă un semn de circulație în care avem curbă

la dreapta cu o curbă la stânga. Ne putem imagina ce se întâmplă pentru un grup de motocicliști, să spunem, din Polonia, Cehia, Olanda, care vin la noi pe Transfăgărășan sau pe Transalpina sau în sezonul estival. Să ne gândim la aceste lucruri. Sunt foarte periculoase!”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si