UPDATE 15.43. Dupa incidentul de duminica, fost Inregistrat dosar penal privind comiterea infracțiunii de ultraj, prev. de art. 257 alin. 1 și 4 C.pen., urmărirea penală in rem fiind realizată de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca. Agresorul este cautat in continuare.  

ȘTIREA INIȚIALĂ

Comisia interdisciplinară, formată din medici neurologi și neurochirurgi, atât ai Sptalului Clinic Județea de Urgență din Cluj-Napoca, dar și medici de la Spitalul Militar și medici de unitate ai Jandarmeriei, a hotărât transferul pacientului, pentru monitorizare, în Secția de Neurologie

a Spitalului Militar din Cluj-Napoca, transmite Silvia Cseh, corespondent Știrile Kanal D.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Jandarmul a fost diagnosticat la UPU cu traumatism cranio-cerebral, grad 1, fractură cu înfundare parietală stânga, plagă contuză parietală stânga.

Citeste si: Incidente grave la finalul meciului U Cluj- Hermannstadt. Un jandarm a fost rănit- VIDEO

Teste ulterioare nu au arătat modificări ale aspectului fracturii sau apariția unor hematoame, care să necesite intervenție neuro-chirurgicală.

Potrivit Jandarmeriei Cluj, în minutul 88 al meciului din prima manşă a barajului pentru Liga I, un suporter al echipei Universitatea Cluj a pătruns pe teren dinspre Peluza 2 către Peluza 1.

Când a ajuns pe pista de alergare, în dreptul peluzei 1, alţi aproximativ 15 suporteri ai gazdelor au pătruns pe pista de alergare. Pentru evacuarea acestora s-a intervenit cu o rezervă de intervenţie, moment în care, un scaun aruncat din tribună l-a lovit pe un jandarm în vârstă de 44 de ani, din cadrul echipei de dialog, în zona capului, acesta căzând l-a pământ, reamintește news.ro.

Citeste si: VIDEO| Criminalul din Timiș, urmărit de sute de polițiști


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si