Biata copila mai avea 300 de metri pana sa ajunga acasa cand a fost rapita de monstrul olandez.

Se pare ca individul de 47 de ani- suspect si de pedofilie- a pandit-o inca din poarta scolii si a urmarit-o pana cand fata a ajuns intr-o zona in care sa nu-l vada nimeni cand o baga in masina.

Era 17:15 cand o camera de supraveghere o surprinde pe micuta- singura pe ulita din sat- cu ghiozdanul in spate.

Cateva secunde mai tarziu, ferocele pradator reuseste sa puna mana pe ea, insa scena nu se vede in imagini, din pricina unor copaci. Astfel, e neclar daca a ademenit-o sau a smuls-o fortat.

Citeste si: Olandezul care ar fi omorât-o pe Adriana avea o fiică de vârsta minorei ucise

Omul care locuieste in zonă spune ca n-a auzit tipete!

O alta camera de supraveghere filmeaza momentul in care suspectul trece pe langa casa fetitei cu ea sechestrata in masina.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Pe scaunul din dreapta i se vad pantalonii roz si pare a fi intinsa pe scaun, iar asasinul o tine de mana. Doua minute mai tarziu- aceeasi masina este filmata pentru ultima data, virand la stanga. De acolo si pana pe campul de la marginea satului- unde s-au derulat scenele infioratoare- e o distanta de circa un kilometru si jumatate.

Legistii au confirmat astazi ca fetita a fost agresata sexual inainte sa fie ucisa.

Iar moartea ei a fost extrem de violenta si fulgeratoare- spun procurorii.

O jumatate de ora de iad in care nimeni n-a banuit nimic. Nu s-a intrebat nimeni de ce un strain da tarcoale cu masina pe ulitele unui sat sarac din Dambovita.

Iar parintii au sesizat disparitia copilei la doua ore si un sfert dupa ce a fost rapita.
Si au trecut alte doua zile in care autoritatile au rascolit satul si nu au gasit-o nici vie, nici moarta pana duminica seara.

VLAD PETRISOR, reporter Stirile Kanal D: Peste 36 de ore, 200 de politisti si jandarmi si 100 de voluntari au cautat-o pe minora de 11 ani. La un moment dat, din elicopter au vazut aici in camp un pachet suspect, au descoperit trupul fetitei care prezenta urme de violenta.

Fetiță de 11 ani ucisă. Oamenii din sat sunt șocați

In sat- oamenii sunt socati. Profesorii de la scoala, la fel! Cu totii se tem sa mai lase copiii liberi pe strazi.

Acasa la parinti durerea e pana la cer. Mama fetei a lesinat astazi si avut nevoie de ingrijiri medicale. La scoala- colegii si profesorii fetei sunt incremeniti.
Au fost trimisi psihologi ca sa-i consilieze pe toti dupa socul trait.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Alice Veseliu- directorul adjunct al scolii: Un copil extraordinar de cuminte. Niciodata nu am avut ce sa-i reprosez eu, ca invatatoare. Intotdeauna, parintii ei au fost aici sa o ia de la scoala. Acum, fiind la gimnaziu probabil s-au gandit sa o mai lase un pic si singura sau poate ca nu au putut sa vina sa o ia si s-a intamplat nenorocirea.

Departe de lacrimile si durerea apropiatilor, sefii din politie s-au strans in conferinta de presa nu sa raspunda la intrebari, ci sa laude desfasurarea impresionanta de forte.

Citeste si: Olandezul suspectat că a ucis-o pe fetița din Dâmbovița s-a sinucis

Insa doua zile au orbecait prin localitate si tarziu au dat de cadavru. Iar atunci, unii au tinut sa marcheze esecul spargand seminte la locul faptei. Imaginile vorbesc de la sine despre nepasarea cu care ne este aparata viata intr-o tara europeana.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si