Sunt situaţii extreme în ţara în care virusul ucigaş a ucis sute de oameni. De teamă că un suspect ar putea ieşi din casă, poliţia le leagă uşa cu lacăt pe dinafară.

Imagini șocante au fost postate pe reţelele de socializare din China. 5 bărbaţi în costume de protecţie încearcă să bage un suspect de coronavirus în maşina care ar trebui să îl ducă la spital.

Până la urmă, câţiva dintre ei urcă alături de acesta în dubă ca să poată închide portiera.

Tot din China vin alte veşti şocante. Unul dintre cele mai mari site-uri de ştiri ar fi scăpat, din greşeală, cifrele exacte ale victimelor. Potrivit acestora, ar fi vorba despre aproximativ 25 de mii de morţi şi peste 150 de mii de cazuri de infestare.

Informaţia nu a putut fi verificată, iar conducerea saitului nu a comentat apariţia acestora în niciun fel.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

În Japonia, doar o zecime dintre cei aflaţi pe nava de croazieră au fost testaţi până acum. 20 sunt pozitivi, ceea ce a făcut ca autorităţile să ia măsuri extreme. Practic, numărul celor depistaţi pozitiv s-a dublat peste noapte.

Citeste si: China: autoritățile au interzis înmormântările celor infectați cu coronavirus. Ce se întâmplă cu trupurile celor decedați

Drept urmare, ceilalţi vor sta în carantină două săptămâni.

Ba, mai mult, niciunul nu are voie să iasă din cabină.

Mâncarea o primesc la uşă, iar luxul în care au stat până acum a devenit istorie. Mai pot discuta doar pe terasele cabinelor, pe lângă un paravan despărţitor.

Între timp, operaţiunile de aprovizionare a navei sunt în plină desfăşurare. Cei care duc proviziile pe vas sunt îmbrăcaţi în costume de protecţie.

Val de imagini și de informații șocante din China

Teama de virus duce uneori la situaţii incredibile. De pildă, un zvon lansat pe platformele de socializare din Hong Kong care preciza că ar fi criză de hârtie igienică a adus în supermarketuri un val de oameni care cumpărau cât puteau să apuce.

La nivel mondial, bilanţul coronavirusului a ajuns la 565 de morţi şi peste 28 de mii de bolnavi.

Citeste si: Mască medicală coronavirus. Ne protejează de virus sau nu?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si