Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Informații șocante! Elev din Capitală, înjunghiat în fața colegilor

Scene revoltătoare s-au petrecut în Capitală după ce un elev a ajuns să fie înjunghiat chiar în fața colegilor. Iată care este starea de sănătate a victimei.

Redactia Stirile Kanal D,

Elev înjunghiat în curtea liceului [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Un elev a ajuns de urgență la spital după ce a fost atacat de 4 agresori și în final înjunghiat. Scenele violente au avut loc chiar în incinta unui liceu din Capitală, sub privirile îngrozite ale colegilor. Atenție, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh.

Elev înjunghiat în fața colegilor

Ceea ce vedeți pe imagini nu are loc într-un ring de box, ci in curtea unei școli din Sectorul 6 al Capitalei. Iar scenele șocante s-au desfășurat chiar sub privirile colegilor, într-una dintre pauze.

Conform martorilor, agresorii au sărit gardul școlii și l-au atacat pe elevul de clasa a 10-a. A urmat apoi o încăierare care a durat minute întregi.

După ce și-au împărțit pumni și picioare, unul dintre agresori a sărit asupra victimei cu un obiectr tăietor.

Deși au reușit să pătrundă în incinta școlii, agresorii au luat-o la fugă după ce paznicul inistituției a intervenit la timp. Directoarea școlii este cea care a sunat la 112, iar o ambulanță și mai multe echipaje de poliție au venit imediat la locul incidentului. Colegii elevului înjunghiat spun că motivul agresiunii nu este un secret.

„De la o fată cel mai sigur... și vorbe proaste”, a spus un elev.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Polițiștii nu au fost nevoiți să-i caute însă prea mult, căci scenele violente au fost surprinse pe camerele de supraveghere ale școlii, iar agresorii au fost prinși la scurt timp după atac.

„Polițiștii au depistat, la scurt timp, 3 minori implicați în eveniment, iar cu sprijinul colegilor din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a municipiului București a fost depistat încă un minor implicat, aceștia fiind conduși la sediul secției pentru audieri”, au transmis polițiștii.

Autoritățile au deschis o anchetă în acest sens pentru a stabili cum s-au petrecut faptele, dar și cum au reușit atacatorii să intre cu un cuțit în școală.

Citește și: VIDEO: Imagini demne de "cascadorii râsului"! Un elicopter a aterizat la benzinărie ca să alimenteze de 50 de lei

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI