Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Înghiţiţi de ape

Furtunile, care nu vor ocoli ţara noastră, săptămâna viitoare, au înghițit regiuni întinse din Germania. Cantități uriașe de apă s-au adunat pe străzi, în curțile oamenilor și au distrus tot în calea lor. Un copil și-a pierdut viața după ce a fost lovit de fulger, iar echipele de salvare au intervenit la sute de urgențe.

Iulian Ciurea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Imagini apocaliptice au fost surprinse în mai multe orașe din centrul și vestul Germaniei. După o zi întreagă de furtuni și ploi, viiturile violente au distrus totul în calea lor. Străzile au fost complet acoperite cu apă, iar șoferilor le-a fost imposibil să străbată drumurile inundate și au rămas blocați în mașini.

Autoturismele parcate au fost luate de apă și purtate zeci de metri, sub privirle neputincioase ale proprietarilor. Sute de gospodării au fost distruse, iar subolurile caselor au fost complet umplute cu apă. Curțile oamenilor au fost inundate, iar gardurile a fost smulse din pământ de apa învolburată.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO- Val de aer polar peste România. De când se încălzește

Echipele de salvare nu au avut timp de răgaz.

500 de situații de urgență

Atât pompierii, cât și polițiștii au intervenit în peste 500 de situații de urgență. Străzi întregi au fost închise, iar autoritățile au curățat șoselele după alunecările de teren.

Meteorologii se așteaptă ca, în zilele următoare, furtunile să se oprească duminică, iar oamenii să îşi poată recupera ce le-au mai lăsat apele.

Citeste si: VIDEO- Zeci de gospodării inundate după poile care au făcut prăpăd în țară

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI