Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Inițial a luat 3,50 la examen, dar după contestație a primit aproape nota maximă! Cum s-a întâmplat acest lucru?

LA Evaluarea Națională, mai precis la proba de matematică, un elev luase 3,50. Totuși, știind că merita mult mai mult, a făcut contestație și a primit nota 9,75.

Redactia Stirile Kanal D,

Aproape a primit nota 10 după ce a făcut contestație la Evaluarea Națională

[Sursa foto: Freepik]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Evaluarea Națională, dar și Bacalaureatul au venit cu surprize după apariția notelor. De exemplu, la contestație, un elev din Focșani a obținut 9,75 la matematică, după ce a primit 3,50 inițial. Cum a fost posibil așa ceva ne spune colega mea, Larisa Rațiu”, a spus Simona Pătruleasa.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Citește și: Înscrierile la liceu încep din 11 iulie 2024. Cum se completează corect fișa de înscriere

A primit o notă mult mai mare după contestație

Larisa Rațiu, reporter: Elevul de clasa a 8-a luase doar 3,50, deci picase Evaluarea Națională la Matematică. A făcut contestație pentru că știa că rezolvase corect aproape toate exercițiile. Așadar, rezultatul final i-a surprins chiar și pe profesori.

Băiatul a luat la recorectare nota 9,75. Conducerea Inspectoratului Școlar din Vrancea a tras la răspundere profesorii și s-a ajuns la concluzia că a fost vorba despre o eroare umană: cel mai probabil, o foaie scanată greșit. Aproape 25.000 de note au fost modificate la Evaluarea Națională.

Citește și: Rezultate finale după contestații pentru Evaluare Națională 2024: Au fost publicate notele! Cum se calculează media de admitere la liceu

Un elev a promovat Bacalaureatul, cu medie mai mare de 9, din spatele gratiilor

Larisa Rațiu, reporter: Și la Bacalaureat au fost surprize. Un elev care se află într-un centru de detenție din Brăila a surprins cu media obținută la examen, pe care l-a susținut în spatele gratiilor. A reușit să obțină nota 10 la matematică, 9,40 la română și 8,75 la fizică. Astfel, a reușit să promoveze Bacalaureatul cu media 9,38.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI