Micuțul David a plecat mult prea devreme  din această lume. Copilul a murit marți seară într-un cumplit accident. El a fost lovit mortal de o ambulanță care a oprit să-i dea prioritate, dar a fost împinsă din spate de un TIR care nu a respectat distanța corespunzătoare de mers. Tragedia a avut loc pe DN 15, în comuna Călugăreni din județul Giurgiu.

Citește și: Tânăr de 18 ani din Argeș, spulberat pe trecerea de pietoni. Poliția a anunțat inițial decesul băiatului, dar el se zbate între viață și moarte

Ieri, zeci de oameni: apropiați, localnici și colegii de ai minorului au venit pentru a-l conduce pe ultimul său drum. Toți au venit îmbrăcați în haine negre, iar pe deasupra purtau un tricou alb cu poza micuțului. Trei preoți au asistat la ceremonia de înmormântare. Băiatul a fost pus într-un sicriu alb și plâns de întreaga comunitate. Părinții lui David au fost devastați de durere. Nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie.

După ce sicriul a fost plimbat prin sat, sicriul cu trupul minorului a fost dus la biserică. Curtea bisericii a fost neîncăpătoare pentru oamenii veniți să-i aducă un ultim omagiu băiatului. Zeci de oameni l-au plâns pe minor.

„Nu te vom uita niciodată!”, au zis colegii de școală ai copilului.

Moartea cumplită a lui David

Băiatul în vârstă de 11 ani se întorcea de la un antrenament de fotbal, pe bicicletă, alături de mai mulți prieteni. În momentul în care a ajuns la trecerea de pietoni, David a coborât de pe bicicletă, pentru a traversa regulamentar şi a așteptat să i se acorde prioritate.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: FOTO- „I-a omorât pe ăștia, pe toți”. Accident mortal între un microbuz și un TIR în Ișalnița, Dolj. Două femei au murit pe loc

O ambulanță i-a acordat prioritate, însă, din spate, un TIR care nu ar fi păstrat distanța necesară nu a reușit să oprească la timp pentru a-i salva viața lui David.

La fața locului fost chemată imediat o altă ambulanță, dar medicii n-au mai putut face nimic pentru a-i salva viața băiatului de 11 ani.

Citește și: Eroii din spatele tragediei din Giurgiu, unde un copil de 11 ani a fost lovit pe trecerea de pietoni

„Un cetățean bulgar, în timp ce se deplasa cu un autotren, pe direcția de mers București-Giurgiu, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de un echipaj din cadrul SAJ Giurgiu, condus de un bărbat, de 49 de ani, din localitatea Oinacu, județul Giurgiu, intrând în coliziune cu aceasta. În urma impactului, echipajul SAJ a fost proiectat pe trecerea de pietoni, unde a acroșat un copil de 11 ani, din localitatea Călugăreni, căruia îi acordase prioritate de trecere.


În urma manevrelor de resuscitare efectuate, a fost declarat decesul minorului de 11 ani. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cauză și împrejurările în care a avut loc evenimentul​", au transmis reprezentanții IPJ Giurgiu, marți seară.

Citește și: Accident mortal în Giurgiu! Un copil de doar 11 ani a murit lovit de un TIR și o ambulanță. Cum a avut loc tragedia

În ciuda manevrelor de resuscitare, David a fost declarat decedat. Familia este devastată de durere. Cei doi șoferi implicați în incident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si