Adrenalină, soare, distractie, intr-un cuvint o vacanta de neuitat in Antalya.

„Ne aflăm în cel mai mare parc de distracţii din Europa de Est şi Asia de Vest. Sunt aici peste 40 de tobogane cu apă şi peste 20 de roller coaster-uri. Vedeţi în aceste momente una dintre atracţiile principale ale acestui parc tematic, vorbim despre un roller coaster care se opreşte într-o piscină”, relatează corespondentul special Kanal D în Antalya.

O atracţie unică a acestui parc de distracţii, care nu poate fi găsită în niciun alt parc din Europa, o reprezintă delfinii dresaţi pentru a face show-uri, dar şi pentru a înota cu turiştii.

Delfinii înoată lângă turiști în uriașul parc de distracții din Antalya

Am încercat şi noi o sesiune privată de înot cu delfinii şi a fost o experienţă de neuitat. O astfel de sesiune costă 130 de dolari şi se desfăşoară în grupuri de maximum 8 persoane.

Tot aici se află şi cel mai cunoscut carusel din lume, ajuns şi în Cartea Recordurilor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Este în Cartea Recordurilor datorită buclei. Avem o buclă de 43.5 metri înălţime. Este cea mai mare din lume. Este doar una în lume. Lungimea, viteza, este cea mai mare şi cea mai lungă. Am investit 200 de milioane de dolari”, spune Cem Tuna, managerul general al „Land of Legends”.

„Altă atracție( n. r. a parcului) este zona de waterpark. Hyper și celelalte roller-coastere sunt elementele noastre definitorii.

Sunt foarte căutate dar si pline de arenalină. Oamenii aleg să urce în ele împreună cu toată familia și sunt tot mai populare”, spune managerul parcului.

Antalya le oferă turiștilor o vacanță de neuitat

Sunt 97 de puncte de atractie în total pentru turisti in acest urias parc de distracție, din care 45 sunt topogane cu apa sau alte jocuri acvatice. Există și numeroase zone destinate exclusiv copiilor mici.

Pentru cei care doresc să trăiască o zi plină de adrenalină sau să se relaxeze la una dintre cele 6 piscine tematice din acest parc, intrarea costă 60 de dolari în plin sezon.

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si