„Un copil de 11 ani din Dolj a murit, iar sora mai mică și părinții au ajuns la spital din cauza unei soluții împotriva puricilor. Se pare că mama a folosit substanța în gospodărie, dar și în camera copiilor, iar micuțul s-a stins în drum spre spital. Incidentul face acum obiectul unor anchete penale”, a spus Christian Sabbagh.

Îndurerată și lipsită de puteri, această mamă își plânge copilul mort, chiar de pe patul de spital.

Băiețelul de 11 ani a început să se simtă rău azi noapte: „A mâncat și mi-a zis că se simte rău. S-a dus și a vomitat, o dată, de două, de trei ori, apoi și fata.”

Citește și: Băiat de 11 ani mort în Salvare, în drum spre spital. Mama și sora lui, posibil intoxicate cu o substanță împotriva puricilor. "Avea grijă de copii"

baiat mort, insecticid, solutie purici, ancheta

Părinții au chemat ambulanța, dar micuțul și-a pierdut conștienta și s-a stins în salvare. La scurt timp, sora lui în vârstă de 9 ani a ajuns și ea la spital cu stări de rău. Povestea s-a repetat astăzi

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Și tatăl copiilor a început să se simtă rău și a fost preluat de o ambulanță. Între timp au ajuns aici polițiștii și procurorii care încearcă să stabilească ce anume s-a întâmplat”, a transmis Teo Argint, corespondent Kanal D.

S-ar fi ajuns aici după ce mama minorilor ar fi stropit prin casă și curte cu o substanță pentru eliminarea puricilor, a căpușelor sau a altor insecte.

Nu era prima dată când o folosea, doar că de data aceasta femeia ar fi dat cu o cantitate mai mare de insecticid chiar în camera copiilor. Sora băiatului și tatăl acestuia sunt și ei internați în spitalul din Craiova.

„A fost transferată în clinica ATI pentru pediatrie, unde se află și în momentul de față. Este monitorizată permanent, primește tratament complex de reanimare. O evoluție ușor favorabilă”, a declarat purtătorul de cuvânt SJU Craiova.

Specialiștii ne recomandă să nu folosim substanțe toxice fără să ne informăm în prealabil, pentru că în doze mari acestea pot fi extrem de periculoase.

baiat mort, insecticid, solutie purici, ancheta

„Accidentele acestea care se întâmplă cu tot felul de substanțe de uz veterinar administrat la om arată că este pur și simplu o abandonare a ființei și un prim impuls datorită necunoașterii de a utiliza niște substanțe într-un mod cu o posologie diferită într-un mod neadecvat și aceste lucruri sunt plătite, din nefericire, uneori și cu viață”, este de părere Liviu Miron, medic specialist USV Iași.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Între timp protecția copilului s-a autosesizat. Și polițiștii din Dolj fac o anchetă în acest caz.

Citește și: Fetița din Iași, spălată pe cap de mama sa cu un insecticid pentru animale, a pierdut lupta cu viața


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si