„Inspecția Judiciară cere suspendarea judecătoarei din Mangalia care întreba dacă studentul ucis de Vlad Pascu este în sala de judecată. Colega mea Raluca Sevastru ne spune ce urmează în acest dosar celebru. Sunt informații și imagini care pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh.

Se cere suspendarea judecătoarei din Mangalia

„Consiliul Superior al Magistraturii va decide în zilele următoare dacă judecătoarea va fi suspendată.

Cum este justificată cererea? Inspectorii judiciari consideră că păstrarea magistratei în funcție ar aduce atingere gravă prestigiului justiției. Aceasta nu știa cine sunt studenții uciși de Vlad Pascu, iar pe unul dintre ei îl căuta în sala de judecată. Inclusiv decizia de a menține acuzațiile de ucidere din culpă, în detrimentul celor de omor calificat, ridică mari semne de întrebare.

Citește și: Vlad Pascu rămâne în arest preventiv! Familiile victimelor în continuare își plâng durerea și cer dreptate în acest caz

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Totuși, până când CSM-ul se va pronunța, judecătoarea s-ar putea să conducă și termenul de joi, de la Mangalia.
Magistrata a mai fost pedepsită în trecut pentru că tergiversa dosarele.


Astăzi, Vlad Pascu a cerut la Tribunalul din Constanța să fie eliberat, dar judecătorii au respins cererea. Între timp, în fața instanței, mai mulți studenți au organizat un protest legat de modul în care dosarul este tratat în justiție”, a transmis Raluca Sevastru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si