„Cel mai amplu experiment social televizat, „Insula de 1 milion”, se pregătește să uimească publicul din România, în curând! Cosmin Cernat, prezentatorul super show-ului, și cei 50 de concurenți curajoși sunt deja în Republica Dominicană și ne promit un show total. Cosmin este alături de noi”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

„Insula de 1 milion” începe curând!

„Bună seara sau bună ziua din Republica Dominicană! Mă bucur că m-am întors aici, e un loc care mie îmi este foarte, foarte drag.

Înainte de toate, înainte de a vorbi despre Insula de 1 milion, vreau să spun la mulți ani, Kanal D și apoi mai vreau să spun așa: să aveți o primăvară superbă, o primăvară minunată, căci este 1 martie. Întorcându-mă aici, la Insula de 1 milion, vreau să vă spun că toți concurenții sunt gata și eu sunt gata, sunt extrem de emoționat și mi se pare normal să fie așa. Pentru voi am o singură întrebare legată de cel mai mare experiment social din istoria televiziunii. Voi, cei de acasă, sunteți gata? Vă salut de aici, din Republica Dominicană”, a transmis Cosmin Cernat, prezentator „Insula de 1 milion”.

Citește și: Cosmin Cernat și concurenții de la “Insula de 1 milion” au plecat spre Republica Dominicană!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si