Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - „Insula de 1 milion”, în curând la Kanal D! Cosmin Cernat, dezvăluiri din Republica Dominicană

Cel mai amplu experiment social televizat, „Insula de 1 milion” apare în curând! Cosmin Cernat , prezentatorul super show-ului, ne dezvăluie mai multe despre aventura din Republica Dominicană.

Redactia Stirile Kanal D,

Insula de 1 Milion, în curând la Kanal D [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Cel mai amplu experiment social televizat, „Insula de 1 milion”, se pregătește să uimească publicul din România, în curând! Cosmin Cernat, prezentatorul super show-ului, și cei 50 de concurenți curajoși sunt deja în Republica Dominicană și ne promit un show total. Cosmin este alături de noi”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

„Insula de 1 milion” începe curând!

„Bună seara sau bună ziua din Republica Dominicană! Mă bucur că m-am întors aici, e un loc care mie îmi este foarte, foarte drag. Înainte de toate, înainte de a vorbi despre Insula de 1 milion, vreau să spun la mulți ani, Kanal D și apoi mai vreau să spun așa: să aveți o primăvară superbă, o primăvară minunată, căci este 1 martie.

Întorcându-mă aici, la Insula de 1 milion, vreau să vă spun că toți concurenții sunt gata și eu sunt gata, sunt extrem de emoționat și mi se pare normal să fie așa. Pentru voi am o singură întrebare legată de cel mai mare experiment social din istoria televiziunii. Voi, cei de acasă, sunteți gata? Vă salut de aici, din Republica Dominicană”, a transmis Cosmin Cernat, prezentator „Insula de 1 milion”.

Citește și: Cosmin Cernat și concurenții de la “Insula de 1 milion” au plecat spre Republica Dominicană!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI