Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - „Insula de 1 milion”, marea premieră, 16 martie, de ora 21.00, doar la Kanal D!

„Insula de 1 milion”, cel mai așteptat reality de aventură al momentului, prezentat de Cosmin Cernat, va avea marea premiera sâmbăta,16 martie, de la ora 21:00, la Kanal D!

Redactia Stirile Kanal D,

Insula de 1 milion, marea premieră, 16 martie, ora 21.00 [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„50 de concurenți ambițioși, cu vârste, profesii și pasiuni diferite intră în competiție. Prietenia și abilitatea de a lega alianțe îi vor ajuta să ajungă cât mai departe în concurs, iar brățara va fi element-cheie al reality-show-ului. Cel mai amplu experiment social televizat va putea fi urmărit în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 21:00, iar lunea de la ora 20:00, la Kanal D. Iată primele imagini”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Marea premieră „Insula de 1 milion”, 16 martie, de la ora 21.00, doar la Kanal D

Cel mai amplu experiment social televizat va putea fi urmărit în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 21:00, iar lunea de la ora 20:00, la Kanal D. 50 de concurenți ambițioși, cu vârste, profesii și pasiuni diferite intră în competiție.

Prietenia și abilitatea de a lega alianțe îi vor ajuta să ajungă cât mai departe în concurs, iar brățara va fi element-cheie al reality-show-ului. Simbolul prieteniei poate deveni măr al discordiei, cel mai râvnit accesoriu de pe insula generând lupte intense și strategii uimitoare.

Citește și: Când începe „Insula de 1 milion”?! Marea premieră a reality-ului de aventură va avea loc sâmbătă, 16 martie, de la 21:00, la Kanal D!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Fiecare concurent va intra în posesia unei brațări în valoare de 20.000 de lei. Brațările celor 50 de concurenți valorează împreună 1.000.000 de lei, miza uriașă, pusă în joc. Obiectivul fiecărui concurent va fi acela de a aduna cât mai multe brațări pe parcursul competiției, câștigându-le în urma jocurilor sau „moștenindu-le” de la cei care părăsesc insula.
Pe „Insula de 1 milion” regulile nu există, ele trebuie inventate, iar telespectatorii vor asista, începând din 16 martie, la un adevărat experiment social de anvergură, desfășurat pe „Insula de 1 milion”.

Așadar, nu pierdeți un reality de aventură care va descătușa toată gama de sentimente. Fiți alături de concurenții de la „Insula de un milion”, începând din 16 martie, de la ora 21:00, la Kanal D!

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI