Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Întârzieri la livrările de aer condiționat! Cât pot aștepta oamenii până să le fie instalate aceste aparate?

Vânzările de aer condiționat din acest moment sunt de patru ori mai mari decât cele înregistrate în aceeași perioadă a anului trecut.

Redactia Stirile Kanal D,

Întârzieri la livrările de aer condiționat [Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Vânzările la aparatele de aer condiționat au crescut de patru ori vara aceasta, după valul de căldură care a traversat România. Cât durează să fie livrată comanda și care sunt cele mai cerute modele, aflăm de la colega mea, Larisa Rațiu”, a spus Cristina Dorobanțu.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Porphyrion: Cele mai mari jeturi care erup dintr-o gaură neagră observate vreodată. Sunt de 140 de ori mai lungi decât Calea Lactee- antena3.ro

Citește și: VIDEO Cum să folosim eficient aerul condiționat! Trucuri pentru ca răcoarea să nu adauge foarte mult la factură

Larisa Rațiu, reporter: Așa este, vânzările pentru aparatele de aer condiționat au crescut cu 300% anul acesta, o vânzare de patru ori mai mare față de aceeași perioadă a anului trecut. Motivele sunt evidente. Numai în ultima săptămână s-au înregistrat temperaturi record la noi în țară atât pe timpul zilei, cât și pe parcursul nopții, când temperaturile arătau chiar și 30 de grade.

Citește și: VIDEO Ne topim din cauza inflației! Cum se răcoresc românii care nu au sau nu vor să folosească aerul condiționat?

Cât de mult așteaptă oamenii până să li se instaleze aerul condiționat

Larisa Rațiu, reporter: Pentru că sunt multe comenzi, și timpul de așteptare a crescut, la fel și timpul pentru montaj. Unii clienți au așteptat chiar și două săptămâni până să le vină acasă o echipă care să le instaleze aerul condiționat.

Dacă ne uităm puțin peste modelele căutate, acestea sunt cele care se încadrează la clasa A++, adică cele care au un consum redus de energie, al căror preț este cuprins între 1700 și 2000 de lei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI