Cu toții ne-am dorit poate, la un moment dat, să luăm legătură cu cineva drag care, din păcate, nu mai este printre noi. Iar în zilele noastre totul este posibil cu ajutorul inteligenței artificiale. Cu ajutorul unui simplu video și o aplicație putem vorbi virtual cu cei care nu mai sunt lângă noi. Specialiștii trag totuși un semnal de alarmă.

Dacă și cât de periculos este, dar mai ales cum ne poate afecta acest lucru aflăm astăzi stând de vorbă cu Cerasela Rogen, Coach Transformațional. Bun găsit, Cerasela!, a transmis Cristina Dorobanțu.

Inteligența artificială, ajutor în cazul suferinței

Cerasela: Subiectul este unul destul de profund și interesant. Clar ne confruntăm cu lucruri foarte foarte noi și am studiat cât se poate pentru că noi nu avem o istorie în sensul acesta și cred că nu avem nici o logică, deși gândim acum cu mintea de acum despre ce ar putea fi în viitor.

Eu cred că lucrurile se schimbă atât de rapid încât nu putem cuprinde nici în imaginație ce o să se întâmple. Nu știu dacă s-a înțeles lucrul ăsta, dar eu așa cred profund. În primul rând faptul că s-au născut aceste inteligențe artificiale, dacă noi înțelegem că ele continuă să-și facă algoritmul singure, pentru mine este cu puțin cum să spun tăia frica.

Pot crea limbaj pe care tu ca uman să nu-l înțelegi.

Pot să se dezvolte și se dezvolte în fiecare zi fără ajutorul nostru uman, mi se pare că vorbim science fiction, adică un film ciudat.

Cristina: Din ce în ce mai mulți oameni apelează la acest lucru își doresc să vorbească cu cei care nu se mai află printre noi.

Cerasela: Asta este un lucru și mai ciudat ce se poate întâmpla atunci când o mamă pierde un copil.

Care este cel mai grav lucru pe pământul ăsta?

Din punctul meu de vedere pentru că nu e un lucru normal și intră această lume virtuală în care vorbește cu copilul pe care l-a pierdut pe care ar fi vrut să-l aibă în continuare pe care ar fi vrut eu nu cred că mai vrea să iasă din lumea virtuală adică cumva nu o să mai avem contact există în momentul ăsta copii care fac autism virtual care înseamnă că stând prea mult în fața unui laptop sau în fața  unui ecran de telefon sau altceva. În momentul acela copilul nu mai răspunde la stimulii exterior, deci el nu s-a născut cu o problemă de autism, ci faptul că stă mult prea mult la stimul lider la lumea virtuală. El nu mai răspunde la stimul din real este chemat, nu aude, nu mai răspunde, nu mai comunică el comunică doar cu lumea virtuală.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Deja avem o mare problemă, dar îmi trebuie să ai o hologramă a unei persoane pierdute a unei persoane care ți-a fost foarte dragă eu cred că acolo se întâmplă probleme psihologice grave nu o să avem control oricât trag eu un semnal că am venit și mulțumesc de invitație să trag un semnal de alarmă, nu e în regulă că nu este în regulă nu o

să ne asculte nimeni toate lucrurile astea o să se dezvolte oricum și deocamdată oricum nu avem un cadru este un haos pentru că nu avem un cadru nici legal nicetic, nici psihologic.

Pentru că de exemplu nu poți să te duci în supermarket să pleci cuucuri neplătite adică avem reguli cum conducem pe ce parte e la lumea artificială la inteligența artificială nu există reguli apropo de holograme. Kim Kardashian a primit de ziua ei cadou hologramă cu un mesaj de la tatăl ei pe care aș vrea împreună cu dvs. să vedem.

Cristina:Pe mine personal mă sperie rău.

Cerasela: Pe mine mă sperie și mai tare decât pe tine nu știu gradul tău, dar gradul meu tatăl meu nu mai există îmi pare rău condumne și și au trecut mulți ani, dar nu cred că a fi în stare emoțional oricât mi-aș dori să apară o hologramă a tatălui meu și să-mi spună aceste lucruri foarte frumoase și profunde pentru că aș vrea să nu mai plece.

Ai văzut prima reacție e foarte interesant că ai arătat filmul prima reacție a fost pot să-l mai pui o dată despre asta este vorba și încă o dată uite mi s-a făcut pielea de găină.

Nu se poate vedea la televizor, dar și încă o dată și încă o dată și încă o dată și nu mai ne face nici proiecte ne nici viața reală înainte ne dădeam un telefon de pe fix pentru că eu am o vârstă puțin mai înaintată și ne întâlneam acuma ne întâlnim în online, hai să ne vedem pe zoom, hai să ne vedem pe apropo de evenimente.

Pe șase aprilie aveți un eveniment important. Pe șase aprilie am un eveniment important și vorbim și despre aceste lucruri, adică vă invităm să aflați lucruri noi cum să ne adaptăm despre câmpul acesta cuantic, cuantum, mani o să vorbesc despre bani cum să ne conectăm la această frecvență a prosperității dar vorbim și despre inteligența artificială, nu neapărat cum să ne apărăm dar cum să ne adaptăm la aceste lucruri să rămânem în echilibru, așa că pe șase aprilie vă invit la sala Dales..

Cristina: Deci să înțeleg că recomandările dvs. vizavi de persoanele dragi care nu mai sunt lângă noi?

Cerasela: Sunt acelea de a le lăsa acolo unde sunt, să le onorăm să ne bucurăm de ceea ce ne-au dat ei în mod normal și natural în timpul vieții sfaturile pe care ni le-au dat momentele fantastice la care am participat amintirile pe care le avem împreună pozele pe care le avem împreună.

Citeste si: Veste bună pentru gospodine și pensionare! Statul oferă bani pentru repartitoare. Cine va putea beneficia de un voucher de 750 de lei- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO Ce a surprins Igor Cuciuc la mormântul fiicei sale: "Puișorul nostru"- radioimpuls.ro

Citeste si: Imagini fără precedent cu suprafața Soarelui, la cea mai înaltă rezoluție de până acum: „Arată în detaliu frumusețea câmpului magnetic”- antena3.ro

Nu aș recomanda sub nicio formă să apelăm, dar am înțeles că o sută de oameni pe zi am citit statistică intră pe aceste aplicații și le folosesc și recreează persoanele plecate, deci undeva suntem un pic bolnavi.

Asta este o glumă dacă mai am timp o secundă, o să vă spun un ban care îmi place foarte foarte tare sună cineva la o pizza delivery și pizza și spune suntem google delivery și zice, dar știm deja ce pizza vreți?

Păi de unde păi suntem google? Păi noi vrei totuși o pizza sănătoasă, păi de ce pentru că ai colestorul mare.

Păi de unde știi păi suntem google și ar trebui mai bine zice nu că am medicamente pentru colestorol.

Nu le-ai mai luat de doi ani, ba dacă le-am cumpărat cash, nu e adevărat că ți-am văzut statistica declarația a de venit și n-ai declarat așa ceva că ai și un venit cash și zice bin,e eu m-am săturat de voi tot și inteligența artificială și facebook și google și la revedere.

Toate datele noastre trec în online, deci cineva acolo cumva le are pe toate și nu prea mai avem intimitate. Da asta e asta din păcate, dar are și o parte bună, în care ne putem conecta și online și ne ajută să facem proiecte și lucruri. E adevărat dacă rămânem puțin echilibrați cam toate lucrurile s-ar putea să gestionăm bine.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: