Polițiștii trag un semnal de alarmă asupra numărului tot mai mare de șoferi beți sau drogați depistați la volan. Vă avertizez, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional.

Tragedii peste tragedii

Un bărbat a încetat din viață și alte trei persoane au fost rănite într-un accident produs într-o comună din județul Cluj. În momentul în care au ajuns la fața locului polițiștii, nu mai era nici urmă de șoferul vinovat.

Două săptămâni mai târziu, oamenii legii au reușit să dea de șoferul fugar. Este vorba despre un temut interlop clujean. Cel care a murit în urma accidentului a fost chiar prietenul său, care se afla pe scaunul din dreapta.

În urma cercetărilor, polițiștii au descoperit că interlopul a mai fost oprit de 11 ori înainte de a produce tragedia și prins fără permis de conducere la volan. Cu toate acestea, nicio amendă sau sancțiune nu l-a potolit.

Extrem de activ în mediul online, interlopul nu se părea să se filmeze cu sabia în timp ce transmitea mesaje de amenințare către rivalii săi. De-a lungul timpului, individul a postat mai multe filmări controversate pe conturile sale de socializare. Într-una dintre filmări, ironizează religia musulmană, după care scoate un cuțit în fața fiului său.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Inclusiv în perioada în care avea permisul de conducere suspendat, interlopul se poza la volan. Polițiștii trag un semnal de alarmă și susțin că multe astfel de incidente și comportamente au ca sursă consumul de alcool sau droguri.

Numai în acest weekend, sute de șoferi s-au urcat beți sau drogați la volan. În urma acestor testări, au fost constatate o sută treizeci și două de infracțiuni pentru conducerea autovehiculul sub influența alcoolului și o sută douăzeci pentru conducerea unui autovehicul sub influența drogurilor.

Au fost aplicate de asemenea nouă mii două sute zece sancțiuni contravenționale

Citește și: O piesă metalică care s-a desprins dintr-un camion a zburat prin parbrizul unei mașini. Totul s-a întâmplat în Arad

A vrut să dea mită, dar a primit dosar penal

Printre persoanele depistate sub influența băuturilor alcoolice la volan se numără și cunoscutul interpret de manele, Puișor de la Mediaș. Cântărețul a gonit cu o sută doisprezece kilometri pe oră prin localitate și a depășit pe linie continuă. Când l-au oprit, polițiștii au constatat că avea și o alcoolemie de 0,52 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Pentru a nu rămâne fără permis, Puișor de la Mediaș a încercat să îi mituiască pe oamenii legii cu două sute de euro, însă nu a căzut la înțelegere cu agenții.

Acum, manelistul a rămas și fără permis și s-a ales și cu dosar penal.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cifrele alarmante au drept dovadă accidentele grave produse în ultima perioadă de șoferi beți sau drogați. Tragedia de la 2 Mai, unde Sebi și Roberta au fost uciși de un șofer drogat, accidentul din Popești Leordeni unde o femeie a fost lovită mortal de un fost șef antidrog care era beat, iar o tânără din Caracal a fost lovită de un polițist din cadrul IPJ Constanța care s-a urcat beat și drogat la volan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si