Prin această filmare, Liviu Andronache, zis Vanghele, a încercat să le transmită dușmanilor un mesaj amenințător. Pe imagini se vede că interlopul buzoian se apropie cu pistolul spre cel care-l filmează cu telefonul mobil.

În loc să bage spaima în rivali, Vanghele și-a pus poliția în cap. În zorii zilei, interlopul s-a trezit cu mascații peste el, în palatul în care locuiește și-n alte două locuințe ale unor rude.

Pe burtă, pe burtă! Culcat!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Au fost mobilizați polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului de Investigații Criminale, Poliției municipiului Buzău și luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale în vederea efectuării unei percheziții domiciliare la trei imobile utilizate de către bărbatul în vârstă de 61 de ani, din Buzău, a declarat Cornelia Stroe, purtător de cuvânt IPJ Buzău.

Citește și: Dezvăluiri în cazul lui Dorian Popa, în scandalul consumului de droguri. Detalii în ancheta care îl vizează pe influencer: "Analiza de laborator confirmă"

La percheziții, polițiștii au găsit pistolul pe care Vanghele îl flutura în clipul video, dar și o macetă, pentru care nu avea autorizație. Liviu Andronache este liderului clanului Măcelaru, nume cu rezonanță printre interlopii României. Într-o filmare recentă, Vanghele apare alături de Bercea Mondial la o petrecere.

Liviu Andronache este un client vechi al Poliției. În primăvara acestui an, interlopul a fost prins la furat găini din curțile oamenilor.

Alături de el se aflau soția și amanta, care îl ajutau în descinderile prin gospodării. Poliția a găsit în mașina lui Vanghele 30 de păsări și un ied, toate furate. De asemenea, a făcut închisoare pentru trafic de minore și proxenetism.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si