Imaginile surprinse de un martor arată cu câtă violență au lovit cele două bestii. S-au năpustit asupra taximetristului cu o ploaie de pumni și picioare până când omul s-a prăbușit la pământ. În mai puțin de un minut, victima rămâne-n agonie, iar agresorii, unul de 19 ani, celălalt de 25, fug, pentru ca ulterior să se filmeze cum se lăfăie îmbrăcați într-o piscină.

Unul dintre ei, poreclit Grasu Văncică, face parte dintr-un temut clan interlop și se pare că e iubitul Biancăi Pop, cunoscută în lumea mondenă a capitalei după nenumăratele scandaluri în care a fost implicată. Cu ea a petrecut în club înainte de să pornească acea răfuială.

Citeste si: VIDEO| Supăraţi pentru închiderea localurilor

Tânăra a fost audiată și le-a povestit polițiștilor că tot scandalul ar fi pornit după ce taximetristul a refuzat să ducă la destinație patru persoane din pricina restricțiilor.

Un alt taximetrist, căruia victima i-ar fi cerut ajutorul, are o altă variantă. Spune că cel snopit în bătaie ar fi fost jefuit de bani și l-ar fi sunat ca să-l ajute să-i găsească pe presupușii hoți.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bărbatul lovit cu bestialitate este în comă la spital, dar asta nu contează prea tare pentru Bianca Pop, care spune că ea e victimă în tot acest scandal.

După ce le-a spus tot ce știe polițiștilor, a venit rândul celor doi agresori să dea explicații. Iar tânăra, că tot a scăpat de o grijă, își lasă iubitul pe mâna polițiștilor și se pregătește să plece în vacanță.

Citeste si: Detalii șocante ies la iveală în cazul tânărului sinucigaş care a omorât o fetiţă de 6 ani şi pe tatăl acesteia. „Dorea ca moartea lui să apară la TV”

După 8 ore de audieri, agresorii au ieșit încătușați, iar asta le-a înnebunit pe rudele strânse în fața secției să-i aștepte.

Cei doi indivizi au fost reținuți pentru vătămare corporală din culpă și duși în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si