Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Interlopii l-au bătut până la comă

Un taximetrist din Capitală a fost bătut cu bestialitate și lăsat să zacă în agonie în plină stradă de doi indivizi care fac parte dintr-un temut clan interlop. Unul dintre agresori este iubitul Biancăi Pop, personaj controversat, implicat în multe scandaluri în ultima vreme. Și ea era de față la scenele de-o violență rară și le-a spus polițiștilor că, de fapt, ei ar fi fost primii atacați. De cealaltă parte, colegul taximetristului povestește că omul ar fi fost jefuit și a pornit în urmărire indivizilor, iar când a dat de ei,ar fi fost nimicit în bătaie. Atenție, sunt imagini care vă pot afecta emoțional!

Andreea Stoica,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Imaginile surprinse de un martor arată cu câtă violență au lovit cele două bestii. S-au năpustit asupra taximetristului cu o ploaie de pumni și picioare până când omul s-a prăbușit la pământ. În mai puțin de un minut, victima rămâne-n agonie, iar agresorii, unul de 19 ani, celălalt de 25, fug, pentru ca ulterior să se filmeze cum se lăfăie îmbrăcați într-o piscină.

    Unul dintre ei, poreclit Grasu Văncică, face parte dintr-un temut clan interlop și se pare că e iubitul Biancăi Pop, cunoscută în lumea mondenă a capitalei după nenumăratele scandaluri în care a fost implicată. Cu ea a petrecut în club înainte de să pornească acea răfuială.

    Citeste si: VIDEO| Supăraţi pentru închiderea localurilor

    Tânăra a fost audiată și le-a povestit polițiștilor că tot scandalul ar fi pornit după ce taximetristul a refuzat să ducă la destinație patru persoane din pricina restricțiilor.

    Un alt taximetrist, căruia victima i-ar fi cerut ajutorul, are o altă variantă. Spune că cel snopit în bătaie ar fi fost jefuit de bani și l-ar fi sunat ca să-l ajute să-i găsească pe presupușii hoți.

    Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

    Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

    Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

    Bărbatul lovit cu bestialitate este în comă la spital, dar asta nu contează prea tare pentru Bianca Pop, care spune că ea e victimă în tot acest scandal.

    După ce le-a spus tot ce știe polițiștilor, a venit rândul celor doi agresori să dea explicații.

    Iar tânăra, că tot a scăpat de o grijă, își lasă iubitul pe mâna polițiștilor și se pregătește să plece în vacanță.

    Citeste si: Detalii șocante ies la iveală în cazul tânărului sinucigaş care a omorât o fetiţă de 6 ani şi pe tatăl acesteia. „Dorea ca moartea lui să apară la TV”

    După 8 ore de audieri, agresorii au ieșit încătușați, iar asta le-a înnebunit pe rudele strânse în fața secției să-i aștepte.

    Cei doi indivizi au fost reținuți pentru vătămare corporală din culpă și duși în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI