După ce s-au războit în stradă și au făcut bani din tâlhării, trafic de droguri sau cămătărie, interlopii României sunt vrăjiți mai nou de lumea Tik-Tokului. Și-au dat seama că e rost de procurat bani ușor din live-urile în care se spovedesc în fața lumii sau își amenință rivalii, a transmis Cristian Sabbagh.

Interlopii prind gustul banilor din TikTok

GÂȚANU: Am avut azi o grămadă d-ăștia pe live.

Am făcut 2000 de... neinteligibil
COLABORATOR: Bă, fă-ți treaba, că e șmecherie cu astea... Să moară familia mea!
GÂȚANU: Da, mă, da. Păi, l-am provocat pe Aslan să se bată cu mine în RXF.
COLABORATOR: Păi, uite, astea prinde!
GÂȚANU: Da, astea prinde!

Coversația e purtată de liderul clanului Cocalarilor, arestat pentru de droguri, și un anchetator sub acoperire. Individul prinsese gustul live-urilor pe TikTok și se lăuda că strânge o grămadă de bani de pe urma lor.

GÂȚANU: Păi, vezi că am avut 2000 azi, 2200, ești nebun?
COLABORATOR: Stai, că le bag și eu pe astea din America. Intru cu tine pe live, la mișto...

Nu lipsește din peisajul pestriț al Tik Tokului nici Marius Alecu, poreclit Bebino, unul din liderii clanului Sportivilor, și el arestat tot pentru trafic de droguri. Interlopul își provoca rivalii să treacă de la lupta de stradă la cea din ring.

„V-am terorizat atâția ani pe stradă... de a intra cu mine într-o cușcă RXF!”, spune Bebino.

De precizat e că cei care luptă în ring la respectiva gală sunt plătiți regește. Sumele- speculațiilor- s-ar învârti în jurul a 8-10 mii de euro sau chiar mai mult. Însă și live-urile din online le aduc destui bani. Nu-i de mirare că vedem aici și deținuți care strâng în jurul lor comunități întregi.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tânărul ispășește o pedeapsă în regim semideschis în Franța. Iar până va scăpa s-a gândit să-și ocupe timpul cu ceva din care să și câștige niște bani.

Ne întoarcem în România și observăm că mai toți interlopii sunt vrăjiți de platformele sociale- unde-și povestesc viața- ori își amenință rivalii. Oricum- se găsesc destui care să le doneze bani.

Verescu e unul din interlopii de temut care împânzesc Galațiul și a fost anchetat de multe ori pentru fapte cu violență.

Tot din Galați vine cel mai viral tik-tok-er, după cum se autointitulează Vali Spaidăr.

„Cum, mă? Pulpă din aur? Dă să vedem, că nu am mai văzut așa ceva!... Bă, frate, am văzut! Asta e de la găina aia care face ouă din aur!”, spunea Vali Spaidăr.

Omul a ajuns într-un timp record extrem de popular- mai ales în rândul adolescenților. Recunoaște că nu a fost niciodată ușă de biserică- iar problemele cu legea s-au ținut scai de el.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Asta e casa ta? Da, dar e în sechestru. Am mai multe case sub sechestru, terenuri, bani, etc... Deci ai avut și probleme cu legea? Puțin mai mult. Am toată familia băgată, tată, mamă, frate, tot!”, spunea Vali Spaidăr.

Omul a povestit că stă câteva ore live pe platforma de socializare în fiecare zi- iar lunar a reușit să adune în conturi chiar și 50 de mii de euro!

Citește și: VIDEO- Fiscul vânează averile etalate pe TikTok. Cei care se laudă cu cele mai scumpe mașini sau cu teancuri de bani vor avea de dat explicații


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si