Actualul Consul onorific al Madagascarului ar fi ravnit la complexul de lux pe care Radu Mazare il are pe plaja si l-ar fi dat pe fostul primar al Constantei pe mana autoritatilor, ca sa ii poata prelua afacerea.

Mihai Mazare: Sunt grele conditiile din arest, dar el se descurca. E un om puternic si nu se plange. Starea de spirit a lui e buna.

De la tarmul insorit al Oceanului Indian, Radu Mazare a ajuns in arest din cauza unui conflict de afaceri, spune fratele sau.O femeie- recent devenita consul onorific al Madagascarului, ar fi facut ca fostul primar sa ajunga dupa gratii. Samanta de scandal o reprezinta bungalourile de lux de pe plaja malgasilor.

Mihai Mazare: Aceasta doamna a devenit consulul onorific al Madagascarului si in postura in care este isi foloseste statutul sa si rezolve problemele persoanle cu Radu Mazare. In favoarea ei direct. Fiul ei doreste sa vina si sa preia afacerea unde lucreaza Radu Mazare. I a si sunat pe angajatii de acolo si i a si anuntat ca
vine in cateva zile si preia situatia de acolo 

Dornici sa-l vada dupa gratii pe Radu Mazare sunt si procurorii din Romania. O armata intreaga a ministerului justitiei a tradus rapid stufosul dosar de extradare, care are peste 600 de pagini si l-a trimis de urgenta in Madagascar.

Asadar, timpul incepe sa se scurga in defavoarea fostului primar de Constanta.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Singura varianta prin care Mazare ar putea simti din nou gustul libertatii, ar fi sa faca o cerere de azil politic.

DORIN POPESCU, expert in relatii internationale: Guvernul din Madagascar inteleg ca are fel de fel de parghii pentru a proteja refugiatii.

ADRIAN CUCULIS, AVOCAT: Exista si situatia, desi in spatial public au aparut informatii cum ca in Madagascar nu ar exista niciun refugiat politic, ca Radu Mazare sa formulize o asemenea cerere si atunci procedura va fi tergiversata si vom ajunge sa asteptam poate luni sau chiar ani de zile pana cand cererea de azil politic va
fi solutionata.

Radu Mazare a fugit din tara la sfarsitul anului 2017, incoltit de cele 8 dosare penale deschise pe numele lui. S-a ascuns la vedere, pe malul Oceanului Indian, unde are, impreuna cu fratele sau, un complex de lux pentru turisti.

Candva cel mai celebru primar din Romania, Radu Mazare a fost condamnat definitiv la 9 ani de inchisoare in cazul dosarului retrocedarilor de terenuri, in care a fost condamnat si Cristi Borcea. Prejudiciul este de peste 114 milioane de euro.

Radu Mazare mai are 3 dosare penale in instanta, la care asteapta deciziile definitive.

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Sunt grele conditiile din arest, dar el se descurca”, spune Mihai Mazare, in interviul in care vine si cu o ipoteza inedita privind motivul arestarii lui Radu Mazare.

Pe cine ar fi deranjat Radu Mazare in Madagascar si cine ar fi interesat sa ii preia afacerea din aceasta seara, aflati, in exclusivitate, la Stirile Kanal D de la ora 19.00.

Ministrul Justiţiei Ana Birchall a anunţat, luni, că dosarul de extrădare a lui Radu Mazăre a fost predat luni autorităţilor competente din Madagascar.

Citeste si: Birchall: Dosarul de extrădare a lui Radu Mazăre, predat autorităţilor competente din Madagascar

„Astăzi, 13 mai, dosarul de extrădare a domnului Radu Ştefan Mazăre a fost predat autorităţilor competente din Republica Madagascar. La ora 8:00, dosarul a fost predat Ministerului Afacerilor Externe, iar la ora 9:00 a fost predat Ministerului Justiţiei din Republica Madagascar. Dosarul cuprinde cererea de extrădare, precum şi toate documentele transmise de instanţele competente din ţara noastră, atât în limba română, cât şi traduse autorizat în limba franceză. Astfel, Ministerul Justiţiei din România şi-a îndeplinit obligaţia legală în conformitate cu atribuţiile conferite de Legea 302 din 2004 privind cooperarea judiciară internaţională în materie penală”, a declarat Ana Birchall.

Condamnat la 9 ani de închisoare, Radu Mazare a fost arestat pe 8 mai, pentru şase zile, ceea ce a impus declanşarea procedurii de urgenţă pentru extrădare.

Citeste si: Radu Mazăre contestă din Madagascar sentința definitivă la 9 ani de închisoare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si