Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Între distrugeri și amenințări de noi inundații

Inundațiile au provocat distrugeri cum nu s-au mai văzut în Europa Centrală. Acolo sunt în toi pregătiri pentru o nouă rundă de ploi torențiale. Cel puțin unsprezece oameni și-au pierdut viața în acest dezastru natural.

Redactia Stirile Kanal D,

Între distrugeri și amenințări de noi inundații [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Polonia a decretat stare de catastrofă, iar două Capitale, Bratislava și Budapesta, se așteaptă la o viitură pe Dunăre.

Situația rămâne critică în Polonia. În orașul Nisau, cu patruzeci de mii de locuitori, autoritățile au ordonat evacuarea imediată, după ce un baraj din sudul țării a cedat.

Oamenii descriu scene apocaliptice cu poduri distruse, străzi pline de cărămizi, noroi și resturi.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Viiturile au lăsat în urmă scene dezolante. Guvernul a decretat stare de catastrofă naturală.

Râul Bela de la granița între Cehia și Polonia s-a umflat atât de tare încât străzile au fost cotropite de apele învolburate.

Salvatorii au lucrat la foc continuu în mai multe regiuni din Cehia. Elicopterele au survolat permanent zonele sinistrate în căutarea și salvarea oamenilor aflați în pericol.

Peste o sută de localități din această țară înregistrează distrugeri masive.

Ploile de o amploare excepțională care au măturat în ultimele zile Europa au luat unsprezece vieți omenești, iar răul încă nu a trecut.

Noile prognoze mențin starea de alertă. Capitala Slovaciei și cea a Ungariei se pregătesc pentru posibile inundații cauzate de creșterea nivelului Dunării.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI