Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Întreaga lume, în alertă după atacul iranian asupra bazelor SUA. Teheranul amenință cu noi lovituri

Lumea întreagă a aflat cutremurată, în această dimineaţă, că mai multe rachete balistice lansate de către Iran au lovit două baze americane din Irak. Riposta vine la aproape 5 zile de la moartea generalului Solei-mani, ucis într-un atac cu o dronă americană. Iranul a ameninţat că va ataca Israelul şi „aliaţii” Statelor Unite ale Americii”.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

A explodat prețul petrolului

În ce priveşte situaţia de pe teren, tara noastra a anuntat inca de ieri ca isi relocheaza militarii aflati in Irak, din cauza riscului prea mare de securitate La fel va face si Germania, tara care are 114 soldati in baza de la Erbil atacata azi-noapte de rachetele iraniene.

Si Canada a anuntat o relocare a trupelor in zone mai sigure, in timp ce Franta si Statele Unite declara ca ar fi cel mai mare rau sa plece acum si sa lase teritoriul irakian la dispozitia Iranului.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Interesele economice cele mai mari in regiune- si este vorba in special despre rezervele de petrol, aici sunt, in Irak! Drept dovada, imediat dupa atac pretul Titeiului a explodat la cel mai mare nivel din ultimele 6 luni- peste 70 de dolari barilul.

Bursele au cazut in linie din Asia, pana in Europa!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI