Acuzații șocante ale familiei Lordanei Chircu- o doctoriță extrem de apreciată din Constanța, care a murit în mod misterios, în timp ce era de gardă, în spital. Mama ei este convinsă că ginerele e cel care i-a provocat moartea pentru că ar fi bătut-o în mod constant.

„Nepotica mi a spus" mama, sa stii ca pe mami a batut-o" si mi-a confirmat si o fosta vecina.

A trantit-o cu capul de treapta de la casa si atunci au chemat ambulanta”, spune mama doctoriței.

Soțul Loredanei- care suferă, se pare, de o tulburare bipolară, a decis să își incinereze nevasta, fără să se consulte cu familia ei. Apropiatii doctoriței cred că astfel, bărbatul a vrut să ascundă posibile urme ale bătăilor pe care i le-ar fi aplicat în mod constant.

„Sa se ascunda ce s-a intamplat, loviturile cauzatoare de moarte. Si cred ca ii administra- el fiind un om cu tulburari psihice- ii administra si ceva in mancare”, spune mama doctoriței.

Moartea doctoriței în camera de gardă a spitalului. Întrebări incomode

Despre calvarul din căsnicie Loredana n-ar fi spus nimănui, dar ar fi apelat la o avocată ce-i era prietenă. A dat înapoi, însă, de dragul fiicei sale, pe care nu voia s-o sperie cu un divorț.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Era cu o morala deosebita, un om care iubea viata, isi iubea copilul, isi iubea meseria. Am auzit ca o batea, ce pot sa va spun este ca pe mine m-a contactat in doua randuri pentru o cerere de divort”, spune avocata familiei.

Astăzi, mama doctoriței, martorii și avocata sa au ajuns la instanță, unde au cerut Tribunalului să suspende decizia de incinerare. Totul, în baza unor dovezi care atesta că Loredana a cumpărat un loc de veci înainte de căsătorie- semn că și-ar fi dorit să fie înmormântată creștinește. Soțul doctoriței are, însă, altă versiune

„Locul de veci a fost cumpărat pentru tatăl Loredanei. Tatăl Loredanei a murit acum 9 ani. Știu că este împotriva voinței rudelor, dar în acest moment nu ei decid, eu decid. Iar eu decid pe baza a ceea ce eu și Loredana am discutat”, spune soțul femeii decedate.

Magistrații vor hotărî ce se întâmplă cu trupul doctoriței

Decizia finală vine, însă, de la magistrați, care urmează să se pronunțe în acest caz.

Primele concluzii ale necropsiei Loredanei arată că tânăra doctoriță ar fi murit în urma unui stop cardio respirator. Aceasta avea, se pare, o tromboză apărută după ce s-a vindecat de coronavirus.

În seara fatidică a morții, medicul și-ar fi administrat singura un analgezic puternic, asemănător morfinei, pentru a-și potoli durerile însă doza i-ar fi fost fatală.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si