La ora 19:00, locuitorii judetului Bistrita-Nasaud au primit alerta de urgenta pe telefoane cu avertizare de cod portocaliu de averse torentiale si descarcari electrice. Si imediat natura s-a dezlantuit.

Viitura formata a fost atat de puternica, incat pompierii au intervenit pentru a evacua mai multe persoane, între care o femeie cu un copil şi o altă femeie, de aproximativ 60 de ani, din locuinţe.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu ochii in lacrimi acest localnic nu isi poate explica cum intr-o clipa totul a fost distrus de gheata cazuta din cer. Tot în localitatea Dumitra, un drum national a fost blocat de aluviuni, iar circulatia a fost blocata temporar.

In timp ce soferii asteptau sa se reia traficul, localnicii isi numarau pagubele produse de apele care le-a intrat in case.

Vremea continua sa ne dea batai de cap.

Meteorologii au prelungit informarea de instabilitate atmosferica pana pe 19 mai ceea ce inseamna ca local vor fi averse, descarcari electrice, vant si grindina. Cantitatile de apa vor putea depasi chiar si 35-40 de litri pe metru patrat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si