Patru localităţi din vestul țării s-au aflat, miercuri după-amiază, sub  cod roşu de furtună. Cantitățile mari de apă au făcut ca zeci de curţi să fie inundate și mai multe persoane să rămână prizoniere în propiile gospodării.

O oră de cod roșu a făcut prăpăd în vestul țării. Patru adulți și un copil au fost salvați de pompieri în Bihor.

Oamenii au fost scoși pe tărgi și pe brațe.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"Pompierii din cadrul staţiei Ştei şi Secţiei de pompieri Beiuş acţionează, la această oră  (18.20 – n.r)  pentru evacuarea apei acumulate în urma ploilor torenţiale şi viiturilor produse în localităţile Criştioru de Jos, Sălişte de Vaşcău, Vaşcău şi Cărpinet", a declarat   maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, pentru ebihoreanul.ro.

Citeste si: Alertă meteo: Cod Galben de furtuni în România!

Este în continuare cod galben de vijelii

Meteorologii de la ANM au emis, joi dimineață, o nouă avertizare COD GALBEN pentru 28 de județe, valabilă de-a lungul întregii zile.

Vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină, spun specialiștii meteo.

Citeste si: EXCLUSIV| Ploi torențiale și fenomene extreme în Capitală și în țară. Explicația meteorologilor: Ce se întâmplă cu vremea- VIDEO


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si