„Zeci de salvatori din toate structurile Ministerului de Interne se află pe urmele unei învățătoare din Buzău care a dispărut de o săptămână. Căutările se fac atât pe pământ cât și din aer, cu drone și un elicopter. Operațiunea se concentrează în jurul unui sat aflat la peste zece kilometri distanță de locuința bătrânei”, a spus Christian Sabbagh. 

Citește și: Explicația halucinantă pe care a dat-o o hoață din Constanța polițiștilor, după ce a furat bijuteriile unei bătrâne

batrana disparuta, invatatoare disparuta, cautari

Zeci de polițiști, jandarmi și pompieri sunt pe urmele învățătoarei de câteva zile. Au restrâns căutările în satul Cuculeasa, după ce au reușit să refacă traseul femeii cu ajutorul unor camere de supraveghere. Conform imaginilor din ziua dispariției, aceasta ajunsese la peste zece kilometri distanță de casă. Ultima oară ar fi fost văzută de un sătean pe un drum agricol: „Mergea la vale cu sacoșa în mână. Se deplasa bine la etatea ei.”

Căutările se fac atât la sol, cu ajutorul unui câine de urmă, cât și din aer, cu drone și un elicopter. Toate pădurile din zonă sunt scotocite.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„De asemenea, astăzi, polițiștii care au participat la căutări au avut în vedere inclusiv imobilele nelocuite din zona în care a fost semnalată prezența persoanei în data de 27 iunie pentru ultima dată. Având în vedere că persoana nu a fost depistată momentan, în cauză continuă verificările”, au declarat autoritățile.

Aurica Popescu, fostă învățătoare în localitatea Zărnești, este de negăsit de aproape o săptămână.

Cea care a alertat autoritățile a fost nepoata femeii, stabilită în Italia, care nu a mai reușit să ia legătura cu bunica ei la telefon.

batrana disparuta, invatatoare disparuta, cautari

„Ultimul telefon în care a vorbit cu sora ei a fost joi seara, la ora 20:15, 20:30, mai mult sau mai puțin. De atunci nu mai știm nimic de ea, până sâmbătă seară, când am anunțat forțele de ordine”, a povestit nepoata bătrânei.

Polițiștii fac un apel către toți cei care pot oferi informații despre persoana dispărută, să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată unitate de poliție.

Citește și: Topul stațiunilor de pe litoralul românesc în funcție de preferințe. Unde mergi cu copiii, în cuplu sau pentru distracție


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si