Ajutați de voluntarii din zonă, peste 40 de polițiști, jandarmi și pompieri s-au mobilizat în cea de-a cincea zi de căutări. În sprijin a fost trimis și un elicopter al Ministerului de Interne. Salvatorii au periat toate lanurile de porumb și floarea soarelui din jurul satului în care învățătoare a fost văzută în ziua dispariției.

Citește și: VIDEO Momentul în care un polițist din Teleorman este spulberat de o mașină! Omul legii a fost aruncat de pe motocicletă

invatatoare, femeie disparuta, cautari

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Operațiunea s-a concentrat în jurul satului Cuculeasa, la peste 10 kilometri distanță de locuința femeii, acolo unde apare înregistrată de câteva camere de supraveghere. Camerele de supraveghere le-au oferit multe indicii anchetatorilor. Așa au aflat cum era îmbrăcată învățătoarea și că avea o sacoșă în mână. Apare pe înregistrări inclusiv momentul riscant în care femeia traversează șoseaua europeană 85: „În prima telecameră de care a fost văzută, chiar și de a doua, unde trecea șoseaua mare, ea acolo punându-și mâna în cap, nu știa unde este, deci ea era dezorientată și încerca probabil să ajungă spre casa ei, dar nu reușea.”

invatatoare, femeie disparuta, cautari

Polițiștii fac un apel către toți cei care pot oferi informații despre persoana dispărută, să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată unitate de poliție.

Citește și: "Se juca pe plajă, așa obraznic" Primele declarații ale femeii acuzate că a mușcat un copil, la Năvodari. Se apără și îi acuză pe părinții minorului. "Nu sunt nebună"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si