Ceremonia unica de investire la Casa Alba a lui Joe Biden a fost prilej pentru toate ca toate doamnele sa isi etaleze tinutele elegante. Noua prima doamna, predecesoarele ei si vedetele invitate au avut toti ochii atintiti asupra lor.

Jill Biden a optat pentru o rochie din tweed si un pardesiu cu particule sclipitoare, ambele intr-o nuanta de albastru marin.

Tinuta Primei Doamne este a unei case de moda din New York, aparunta recent pe piata dar al carei designer a imbracata pana acum mai multe celebritati. Presedintele Joe Biden a ales un costum creat de Ralph Laurent la care a accesorizat o cravata in culoarea lavandei.

A fost parada ținutelor scumpe și elegante la ceremonia de învestire ca președinte a lui Joe Biden

Vicepresedintele Kamala Harris a facut senzatie intr-o tinuta in totalitate violet. În varsta de 56 de ani, Kamala Harris a purtat un compleu, alcatuit dintr-o rochie peste genunchi si un pardesiu in aceeasi nuanta. Drept bijuterie, a avut un sirag de perle.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Doi creatori de moda afro-americani, Christopher John Rogers şi Sergio Hudson- s-au ocupat de tinuta pentru acest eveniment. Sotul ei a facut o alegere diferita, preferand ca designerul vedetelor, Ralph Laurent, sa ii creeze costumul pentru ceremonie.

O aparitie care a atras atentia a fost si cea a lui Michelle Obama. Aceasta s-a evidentiat din primul moment, fiind singura care a purtat pantaloni. Tinuta ei, complet visinie si accesorizata cu o curea aurie, a fost semnata de un designer afro-american, recunoscut pentru diversitatea abordata in creatiile sale.

Una dintre predecesoarele sale, Laura Bush a mers pe varianta clasica a rochiei dar a facut o alegere in tendinte pentru aceasta ceremonie: a purtat o rochie si un pardesiu, in aceeasi culoare, albastru marin ca si cea a Primei Doamne.

Etalarea ținutelor la ceremonia de învestire a noului președinte

Hilary Clinton a purtat o tinuta de o culoare mov electric, peste care a adaugat un pardesiu maro.

Lady Gaga, care a intonat imnul american, a purtat o tinuta a designerului Daniel Roseberry: o fusta ampla, de culoare rosie, la care a adaugat o bluza neagra. Tinuta artistei, de o eleganta deosebita, a fost completata de o aplicatie sub forma unui porumbel auriu, asezat pe bluza- simbol al pacii.

Diva muzicii latino Jeniffer Lopez s-a imbracat complet in alb. Tinuta a fost compusa dintr-o pereche de pantaloni, o camasa semitransparenta si un pardesiu. J Lo a venit insotita de iubitul ei, Alex Rodriguez. Interpreta a stralucit, pur si simplu, la cei 51 de ani, afisand nu doar o silueta de invidiat, ci si un ten complet lipsit de imperfectiuni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si