Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Ioana Gingină, lună de miere în Thailanda. Vedeta petrece clipe minunate și pline de iubire alături de soțul ei, Cristi Pitulice

Ioan Ginghină a plecat în luna de miere în Thailanda. Vedeta și soțul ei, Cristi Pitulice, petrec clipe minunate pe tărâmul exotic.

Redactia Stirile Kanal D,

Ioana Ghingină, lună de miere în Thailanda [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Actriță Ioana Ginghină și proaspătul ei soț, Cristi Pitulice, își petrec luna de miere în Thailanda. Vedeta, recent ajunsă pe tărâmurile exotice, a postat deja pe rețelele de socializare mai multe imagini sugestive cu frumusețile locului. Ioana și Cristi sunt căsătoriți din septembrie anul trecut, dar au amânat luna de miere pentru începutul lui 2024, a transmis Cristina Dorobanțu.

Ioana Gingină, lună de miere în Thailanda

În imaginile postate pe rețelele de socializare, Ioana Ginghină radiază de fericire. Thailanda pare să îi priască de minune, la fel și relația cu partenerul de viață. Actrița iubește destinațiile exotice și este pasionată de călătorii, iar luna de miere a stabilit-o în aceeași perioadă cu onomastica, tocmai pentru a avea mai multe motive de sărbătoare.

Pozele pe care Ioana le-a împărtășit cu fanii ei arată clar că actrița este în elementul ei în Thailanda.

Începutul anului a surprins-o pe actriță alături de animalele exotice, lângă care zâmbește relaxată. Ioana s-a pozat alături de gheparzi, tigri și nu în ultimul rând, elefanți. Vedeta are mai multe poze în care apare în costum de baie, în timpul unei tradiționale experiențe de îmbăiere a elefanților. Zâmbitoare și relaxată, Ioana afișează o silueta de invidiat, pusă în evidență de un costum de baie întreg, parțial transparent.

În alte ipostaze, vedeta este surprinsă pe plajă, la apus de soare, într-un costum de baie din doua piese, care lasă mai mult la vedere fizicul bine tonifiat.

În periplul său de până acum prin Thailanda, Ioana s-a pozat în dreptul mai multor obiective turistice emblematice pentru cultura și obiceiurile autohtone, precum temple budiste sau diverse zone comerciale binecunoscute. Actrița s-a bucurat și de deliciile autohtone și le-a arătat fanilor câteva dintre cocktailurile specifice sau mâncărurile tradiționale.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ioan Ginghină s-a măritat pentru a treia oara în septembrie anul trecut, cu un cunoscut influencer din domeniul imobiliarelor. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ 3 ani și o cresc împreuna pe fiica Ioanei, rezultată din căsătoria cu Alexandru Papadopol.

Citește și: VIDEO- Willem Dafoe, stea pe Aleea Celebrităților. Actorul a câștigat 3 Globuri de Aur

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI