Fostul mare fotbalist este acuzat că și- a agresat vecinul după care l-a lovit și pe cel care filma, totul din cauza unui gard amplasat pe mijlocul drumului. Vecinii lui Ionel Ganea spun că sunt terorizați de luni bune de chiriașii fotbalistului. Fostul internațional s- a ales cu ordin de protecție împotriva sa și o plângere penală.

Vă avertizez, imaginile și informațiile care urmează vă pot afecta emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Ionel Ganea, bătaie cu vecinii arbitrată de poliție

Scenele violente s- au derulat în nordul Capitalei, acolo unde Ionel Ganea are o locuință pe care a închiriat- o. Doar că cei care stau în casa sportivului ar fi terorizat întreg cartierul cu zgomote infernale, acuză vecinii.

Ei de patru luni de zile poate și mai mult dinainte de Paște, să știți de când a închiriat această firmă de evenimente, petreceri aproape zilnic, noapte de noapte, de fapt, sunt în desfășurare tot felul de chefuri, a spus un vecin.

Oamenii din zonă spun că ar fi sunat de nenumărate ori la unu unu doi, însă autoritățile ar fi dat doar amenzi fără să ia vreo măsură ca să termine coșmarul în care spun că trăiesc.

Țipete, muzică și noaptea nu numai seară și noaptea, muzică foarte tare, a spus un vecin.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Picătura care ar fi umplut paharul au fost niște tineri din rândul chiriașilor care ar fi intrat pe proprietatea unui vecin și ar fi distrus mai multe bunuri. Sătul de cele întâmplate, unul dintre vecini s- a hotărât să își pună un gard separator pentru a- i împiedica pe scanda lagii să mai ajungă la locuința sa.

Acest gard plasat pe mijlocul drumului de servitute a devenit mărul discurdiei dintre Ionel Ganea și vecinii săi. Fostul jucător al generației de aur a avut o reacție nervoasă după ce accesul către imobil i- a fost blocat. După ce și- a agresat fizic vecinul, Ionel Ganea s- a ales cu o plângere penală la poliție și cu un ordin de protecție provizoriu, a transmis Adina Iliescu.

În replică, Ionel Ganea spune că nu ar fi fost vorba despre o bătaie, ci doar de un schimb de replici mai aprins între vecini.

Eu am închiriat o casă acolo și nu răspunderea nu mai e a mea, e a chiriașului, domnul respectiv filmează, a pus camere și filmează în curtea mea, în casa mea, la alți vecini, se ia de toată lumea acolo pe stradă să minte pe acolo lumea, drumul de acolo el l-a închis abuziv, mi-a închis accesul la proprietate fără acordul meu care eu sunt proprietar acolo, fără acordul primăriei, a

declarat Ionel Ganea.

Citeste si: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”- kfetele.ro

Citeste si: Tito Jackson, fratele lui Michael Jackson și membru al trupei Jackson Five, a încetat din viață. Ce i-ar fi provocat sfârșitul- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Cu toate acestea, polițiștii au demarat o anchetă.

În cauză a fost deschis dosar de urmărire penală, în care polițiștii din Voluntari efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violență, au transmis autoritățile.

De altfel, nu este singurul incident în care fostul atacant al naționalei a fost implicat. În martie anul acesta, Ionel Ganea s- a bătut cu poliția după ce a vrut să intre cu mașina în incinta stadionului unde reprezentativa țării noastre juca împotriva Irlandei de Nord. În două mii șaptesprezece la un meci dintre Poli Timișoara și Rapid, atacantul nemulțumit de decizia arbitrilor l- a luat de gât pe asistentul Dorin Mudura. Ganea a primit atunci și o suspendare record pentru fotbalul românesc. Comisia disciplină l- a ținut departe de terenul de fotbal douăzeci și două de etape.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si