Tragedia feroviară din Grecia a uimit toată lumea. Zeci de persoane au murit, după ce două trenuri s-au ciocnit. Trenul de mare viteză transporta 350 de persoane, dintre care 58 și-au pierdut viața.

Ionuț este unul dintre cei care au murit în dezastrul din Grecia, la doar 34 de ani.

Citește și: Ionuț Culea, românul mort în tragedia feroviară din Grecia, va fi adus luni în țară pentru a fi înmormântat

La o săptămână de la accident, în mediul online a apărut un videoclip cu bărbatul, care a prevestit că ceva rău urmează să i se întâmple.

Ionuț și-ar fi prevestit moartea

Ionuț Culea a murit în noaptea dintre 28 februarie și 1 martie, la vârsta de doar 34 de ani. Tânărul era din Brăila.

Citește și: VIDEO- Râuri de lacrimi continuă să curgă la câteva zile de la tragedia feroviară din Grecia. O mamă își plânge copilul care a pierit după ce trenurile s-au ciocnit: „Nu poate fi copilul meu”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În urma lui, Ionuț a lăsat multă suferință și durere în sufletele apropiaților lui.

Înainte să moară, Ionuț s-a filmat prevestindu-și moartea, spunânc că ceva rău e pe cale să i se întâmple.

În videoclip Ionuț vorbește despre fericire, dar și despre plățile pe care le-a făcut în viața sa. Tânărul povestea că este timpul să-și îndeplinească plățile.

Citește și: O ambulanță a fost implicată într-un accident rutier în Capitală

”  Hai să îți zic eu ceva.

Am plătit mult în timp, dar acum am ajuns la timpul încât să îmi dau seama că acea plată nu a fost pentru mine, a fost pentru ceilalți, așa că a venit timpul să plătesc pentru mine. Indiferent de situație.

Citește și: VIDEO |Mărturii șocante din trenul morții: „Trebuia să decid dacă să ard sau să-mi rup oasele căzând în gol”

Oricum, când plec, am și două costume pregătite pentru ultimul drum. Viața înseamnă să fii tu fericit și să poți să ajuți pe alții. Alerg către necunoscut, dar îmi place să alerg, pentru că nimeni nu se ține cu mine.

Citește și: Aceasta este ultima conversație a Angelikăi Maurer înainte să dispară. Studenta de la Sibiu este de negăsit de o lună: „A fost o discuție amiabilă, care nu ar fi trebuit să aibă o astfel de consecință"

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Toată lumea mă face nebun, toată lumea mă întreabă de ce cheltui bani pe prostii. Eu îi cheltui pe ce vreau eu”, a spus Ionuț Culea în cadrul videoclipului, publicat pe pagina de Facebook  debrăila.ro

Mătușa tânărului este distrusă de durere

Ionuț a fost crescut de mătușa lui încă de când era bebeluș. Bărbatul îi spunea „mama” și aveau o relație exemplară și specială. Cei doi vorbeau destul de des. 

Gina Todor a menționat că nepotul său era fericit că luase examenul auto și se pregătea pentru examenul practic. În plus, femeia este de părere că tânărul și-a prevestit moartea.

Citește și: VIDEO |Durere fără margini! Ionuț și-a pierdut viața în dezastrul din Grecia, după ce două trenuri s-au ciocnit mortal. Mătușa românului este împietrită de durere: „Ai luat cu tine o parte din mine!”

„Eu cred că el a presimțit că o să moară! Știam că trebuia să se întoarcă acasă cu trenul. Nu a mai găsit locuri în trenul care a fost înainte de acest tren blestemat. Am vorbit cu el pe video, l-am sunat. Mi-a spus „Mama, am luat 30 din 30!”. Vineri trebuia să dea traseul. Nu vă puteți imagina durerea mea! Dacă nu îmi scria două zile, intram în panică și îi sunăm pe colegii lui, până dădeam de el”,  a declarat Gina Todor, pentru sursa citată mai sus.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si