„Ionuț Varodi, cunoscut de toți copiii din țară drept bucătărașul Lulu, este actor și până de curând a făcut parte din Gașca Zurli. Acum, însă, a decis că este momentul să își schimbe viața. De ce a făcut acest pas, ne va spune chiar el, deoarece se află alături de mine”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Ionuț Varodi a renunțat la rolul bucătărașului Lulu

Cristina Dorobanțu: Cum a fost schimbarea?

Ionuț Varodi: Schimbarea a fost grea și am avut nevoie de foarte mult somn. Asta fac de când de când am terminat cu Zurli, dorm și am parte de liniște.

Cristina Dorobanțu: A fost grea desprinderea?

Ionuț Varodi: Da. A fost grea și am ajuns foarte greu la decizia asta, dar am avut toată susținere în primul rând a familiei și a prietenilor. Asta a fost foarte important. E ciudat că în 2024  râdeam cu prietenii mei că acum ne spunem felicitări când ne dăm demisia, ai aici s-a ajuns.

Cristina Dorobanțu: Deci, reacțiile colegilor au fost unele de susținere.

Citește și: VIDEO- Casa lui Amza Pellea de la Băilești, deschisă publicului. Când poate fi vizitat imobilul?

Ionuț Varodi: Da. Eu și colegii mei am luat decizia asta împreună, adică împreună ne-am dus să ne depunem demisia, împreună am terminat preavizul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cristina Dorobanțu: Ți-e dor de cei mici?

Ionuț Varodi: Normal. Mi-e foarte dor de cei mici și chiar zilele trecute eram la o școală de teatru unde urmează să am activitate și mă uitam la copii cum se joacă și cum interacționează și mi-e foarte drag de ei.

Cristina Dorobanțu: Ce ocupație ai acum?

Ionuț Varodi: Sunt social media manager pentru Daria Lupi. Este o cântăreață și în momentul de față sunt director de marketing la școala de teatru Qfeel. Acolo o să mă întâlnesc cu copiii și cu părinții și abia aștept să trecem la treabă ca lumea pentru că abia m-am apucat și acum încep să cunosc oamenii și mediul în sine.

Cristina Dorobanțu: Dacă ar fi să compari ceea ce faci acum cu ceea ce făceai până de curând, este mai greu sau mai ușor?

Ionuț Varodi: Este nou. Nu pot să spun încă dacă e mai greu sau mai ușor, cert e că partea nouă din momentul de față este că nu sunt și pe scenă pentru că eu în Zurli eram și social media manager, adică mă ocupam deja de ce fac și în momentul de față, doar că nu mai am partea de scenă și o să vreau să mă întorc și pe scenă, bineînțeles, dar aștept oportunitățile potrivite pentru asta.

Cristina Dorobanțu: Te-am văzut într-un videoclip al lui Bogdan de la Ploiești și Rareș Mariș. Ce-mi spui despre asta?

Ionuț Varodi: Eram acasă într-o seară și la 19.30 am primit un telefon de la managerul lui Rareș și m-a întrebat: ești cumva în București, ai vrea să filmezi ceva? Și am zis că da. M-am dus, într-o oră eram deja pe set și am abia atunci am auzit pentru prima dată despre ce piese e vorba. Mi s-a părut foarte amuzant și sunt doi băieți foarte talentați și mă bucur că i-am cunoscut și că am avut ocazia să colaborăm.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cristina Dorobanțu: Cum arată o zi din viața ta?

Ionuț Varodi: Mă trezesc și îmi place să petrec timp cu animalele mele. Am un cățel și o pisică. Ies la plimbare, beau cafea în Cișmigiu, e parcul meu preferat din București, după care mă apuc de muncă, fac planuri, telefoane, mail-uri și toate cele și am un obicei care e nou acum, trag un pui de somn la prânz.

Cristina Dorobanțu: Care e el mai mare vis al tău?

Ionuț Varodi: Cel mai mare vis al meu e să mă întorc pe scenă, probabil ăsta, și să am liniște și pace”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si