Reporter: E adevarat ca a pornit de la un aragaz?

Radu Tarcan, administratorul clubului: Nu e adevarat, nu! Nu e de la aragaz! Nu stiu, era de la un tavan, la o baie, flacara!.

Sunt primele declaratii oficiale ale reprezentantilor clubului de lux, dupa ce localul a ars ca o torta. Insa acestea nu corespund cu primele concluzii ale pompierilor.

Maior Mihai Georgescu, sef inspectie de prevenire ISU Constanta: Cauza probabila a incendiului a fost stabilita ca fiind un aragaz lasat nesupravegheat, de catre angajatii care erau cazati in club.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Incendiu de proporții uriase la un cunoscut club din Mamaia

Tocmai din cauza acestor neconcordante, incendiul ce a distrus pentru a treia oara in ultimii ani acelasi local, face ca situatia sa fie invaluita in mister. Ar putea fi vorba despre o mana criminala, o razbunare sau o reglare de conturi intre patronii de cluburi.

Radu Tarcan, administrator club: Stiu ca nu e ceva obisnuit, ne punem si noi intrebari, dar nu stiu sa va raspundem.

Reporter: Nu aveati dusmani decalati, sau...

Radu Tarcan: Din cate stiu eu, nu! Poate avem, dar nu stim noi.

Intreaga structura a clubului din Mamaia Nord a ars rapid, iar nimic n-a mai ramas din constructie.

In momentul izbucnirii incendiului, mai multi angajati erau in interior. Au fost surpinsi in timp ce se salvau sarind pe un geam.

Radu Tarcan, administrator club: Oamenii dormeau.

Erau doar oamenii cazati, da! Angajatii, da, care au fost evacuati in trei, patru minute.

Clubul care a ars in Mamaia s-a numit initial Bamboo, apoi a fost redenumit „Silence”. N-a functionat in acest sezon estival. Avea Aviz de Securitate, dar nu si Autorizatie.

Pentru ca nu functionat deloc anul acesta, n-a fost sanctionat la ultimele controale efectuate de catre angajatii ISU. Clubul nu avea nici asigurare, asadar pagubele vor fi suportate de proprietari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si