Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Ipoteză șocantă în cazul incendiului de la clubul de lux din Mamaia

Incendiul care a mistuit pentru a treia oara clubul de lux Bamboo ar fi fost pus de o mana criminala. Este una dintre pistele anchetatorilor, dupa ce alte localuri ale aceluiasi patron au ars si in anii trecuti. Reprezentantul clubului exclusivist din statiunea Mamaia a fost astazi audiat.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Reporter: E adevarat ca a pornit de la un aragaz?

Radu Tarcan, administratorul clubului: Nu e adevarat, nu! Nu e de la aragaz! Nu stiu, era de la un tavan, la o baie, flacara!.

Sunt primele declaratii oficiale ale reprezentantilor clubului de lux, dupa ce localul a ars ca o torta. Insa acestea nu corespund cu primele concluzii ale pompierilor.

Maior Mihai Georgescu, sef inspectie de prevenire ISU Constanta: Cauza probabila a incendiului a fost stabilita ca fiind un aragaz lasat nesupravegheat, de catre angajatii care erau cazati in club.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Incendiu de proporții uriase la un cunoscut club din Mamaia

Tocmai din cauza acestor neconcordante, incendiul ce a distrus pentru a treia oara in ultimii ani acelasi local, face ca situatia sa fie invaluita in mister.

Ar putea fi vorba despre o mana criminala, o razbunare sau o reglare de conturi intre patronii de cluburi.

Radu Tarcan, administrator club: Stiu ca nu e ceva obisnuit, ne punem si noi intrebari, dar nu stiu sa va raspundem.

Reporter: Nu aveati dusmani decalati, sau...

Radu Tarcan: Din cate stiu eu, nu! Poate avem, dar nu stim noi.

Intreaga structura a clubului din Mamaia Nord a ars rapid, iar nimic n-a mai ramas din constructie.

In momentul izbucnirii incendiului, mai multi angajati erau in interior. Au fost surpinsi in timp ce se salvau sarind pe un geam.

Radu Tarcan, administrator club: Oamenii dormeau. Erau doar oamenii cazati, da! Angajatii, da, care au fost evacuati in trei, patru minute.

Clubul care a ars in Mamaia s-a numit initial Bamboo, apoi a fost redenumit „Silence”. N-a functionat in acest sezon estival.

Avea Aviz de Securitate, dar nu si Autorizatie.

Pentru ca nu functionat deloc anul acesta, n-a fost sanctionat la ultimele controale efectuate de catre angajatii ISU. Clubul nu avea nici asigurare, asadar pagubele vor fi suportate de proprietari.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI