Prăbușirea aeronavei în care se afla liderul mercenarilor Wagner este încă învăluită în mister. Pentru prima dată Vladimir Putin a vorbit despre moartea lui Prigojin.

Putin a vorbit în premieră despre moartea lui Evgheni Prigojin

Cu privirea mai mult în pământ, liderul de la Kremlin a vorbit și despre contribuția mercenarilor Wagner în războiul din Ucraina, dar și despre greșelile făcute de Evgheni Prigojin.

Cat despre cauzalele prăbușirii avionului, Putin a spus că așteaptă rezultatele anchetei. Între timp au apărut imagini din avionul lui Prigojin despre care se spune că au fost înregistrate chiar în ziua ultimului zbor. Potrivit rușilor, aeronava ar fi fost de vânzare și înainte de a decola ar fi fost vizitată de niște potențiali cumpărători care lucrează pentru o companie aeriană rusească.

Citește și: Joe Biden, criticat de Rusia în urma declarațiilor sale cu privire la moartea lui Evgheni Prigojin. ,,Nu este cazul ca preşedintele SUA să vorbească despre astfel de evenimente tragice”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Frații Tate au fost reținuți pentru 24 de ore, după percheziții și audieri- antena3.ro

Avionul ar fi fost inspectat pe dinăuntru dar și pe din afară și, spun aceleași surse, nu ar fi exclusă plasarea unei bombe la bord. De altfel, varianta unei explozii la bord este împărtășită și de către americani.

Rușii mai spun că ar fi găsit grenade în epava avionului. Britanicii sunt însă mai circumspecți și afirmă că nu există încă dovada morții lui Prigojin. În fine, o ultimă teorie ar fi aceea că Evgheni Prigojin și-ar fi înscenat propria moarte, așa cum a mai făcut, de altfel, în urmă cu câțiva ani.

În Sankt Petersburg, orașul în care se află sediul principal al Wagner, rușii vin să îi aducă un ultim omagiu bucătarului lui Putin.

Pe de altă, parte noi imagini cu resturile avionului au apărut în presa rusă. Este vorba despre o aripă și trenul de aterizare găsite la o distanță de aproximativ trei kilometri de epava aeronavei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si