Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- ÎPS Teodosie face din nou declarații controversante: "Bărbații fără barbă sunt ciuntiți!"

ÎPS Teodosie a ajuns din nou în atenția românilor după ce a făcut declarații controversante despre bărbați: "Bărbații fără barbă sunt ciuntiți!"

Redactia Stirile Kanal D,

Teodosie despre bărbații fără barbă [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Bărbații fără barbă sunt ciuntiți!" E noua declarație a Înaltpreasfințitului Teodosie, care a stârnit amuzament printre români. Arhiepiscopul Tomisului a spus într-o emisiune că bărbații trebuie neapărat să poarte barbă, cu atât mai mult slujitorii bisericii", a transmis Simona Pătruleasa.

ÎPS Teodosie face din nou declarații controversante

Așa a răspuns controversatul arhiepiscop al Tomisului într-o emisiune la Radio, când a fost întrebat de ce poartă barbă preoții.

"Așa este firesc. Barba este lăsată pentru bărbați, sunt și excepții, oameni spâni, triști unii dintre ei care ar vrea să aibă", a declarat ÎPS Teodosie.

Înaltpreasfintitul Teodosie a zâmbit în timp ce făcea aceste declarații, semn că e și puțin glumeț. Nu fel de amuzați au fost domnii.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Înaltpreasfințitul Teodosie ajunge deseori în vizorul public pentru afirmațiile pe care le face- ultima intervenție care a produs rumoare a fost legată de femeile divorțate, care se recăsătoresc. În opinia prelatului, bărbații necăsătoriți comit adulter dacă aleg o doamnă ce a decis să se despartă de soț.

Citește și: VIDEO- Se încheie perioada de post și rugăciune cerută de ÎPS Teodosie pentru înființarea mitropoliei Tomisului. Cum au procedat credincioșii?

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI