Iranianul în vârstă de 52 de ani și-ar fi pus capăt zilelelor într-un hotel din zona Piaţa Romană a capitalei, la o săptămână după ce magistraţii au decis să-i înlocuiască măsura arestului preventiv cu măsura controlului judiciar. Fostul cleric şi magistrat era judecat în România pentru a fi extrădat în Iran, asta după ce autorităţile române l-au reţinut în baza unui mandat de urmărire emis de Interpol.

În afară de acuzaţia de luare de mită, acesta mai avea şi alte acuzaţii grave aduse de poporul iranian.

Citeste si: Bihor: Copilul de 4 ani luat de viitură a fost găsit mort

În anul 2013, a ordonat încarcerarea a 20 de jurnalişti, care au fost torturaţi în închisoare. Ulterior,s-a descoperit că jurnaliştii au fost închişi pe baza unor probe falsificate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Iranianul era cunoscut în ţara natală ca un secerător al jurnaliştilor care se opuneau regimului dictatorial al ţării şi care promovau drepturile şi libertăţile cetăţeneşti.

Citeste si: Costin Mărculescu și fosta lui asociată, urmăriți de același blestem? ”Am găsit cărbuni și foc la ușă”

În trecut, a fost un apropiat al regimului de la Teheran, însă, după ce a căzut în dizgraţie, a fugit în Europa. Potreivit surselor judiciare, în maximum o lună, fostul judecător ar fi urmat să fie extrădat şi judecat în ţara natală, unde risca mulţi ani de închisoare.

Citeste si: Rosa María Sardá a murit la vârsta de 78 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si