Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Isteria cozonacilor a inceput!! O adevarata batalie s-a dat astazi in cofetarii

Clientii s-au imbulzit pentru a-si prelua comenzile facute si cu o luna inainte. In unele supermarketuri, oamenii s-au intrecut chiar intr-o cursa contra-cronometru pentru a pune mana pe un cozonac sau o pasca.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

Marea imbulzeala a inceput in forta, inca de la primele ore ale diminetii. La deschiderea unui supermarket din Iasi, oamenii au pornit intr-o adevarata cursa pentru a nu prinde coada la cozonacii aburinzi.

Citeste si: VIDEO| Femeie bătută cu coada de la mop de un bărbat, deși avea un bebeluș în brațe

Si in Capitala lumea s-a inghesuit la produsele traditionale. Cofetariile au fost pline ochi si s-a lucrat la foc continuu.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Desi preturile nu sunt deloc mici, cumparatorii nu fac drum intors din fata vitrinelor. Mai mult decat atat, cei mai prevazatori, au facut comanda din timp si s-au asigurat astfel ca nu vor ramane descoperiti la masa de Paste.

Iar in prag de sarbatoare, nici torturile si prajiturile nu au fost ignorate de clienti.

Citeste si: VIDEO| Detalii șocante cu ultimele momente din viața procurorului Ramona Bulcu! Martorii spun care a fost ultimul lucru pe care l-a făcut înainte să se arunce-n gol

Cei mai rabdatori s-au aratat insa craiovenii.Multi dintre acestia au stat si 3 ore in fata patiseriilor, doar pentru a se duce acasa cu un cozonac facut dupa reteta traditionala.

In aceasta patiserie din Craiova cozonacii sunt singurele produse care se mai vand in perioada Pastelui, pentru ca angajatii nu reusesc sa faca fata si altor comenzi. In nici 3 ore, peste 150 de clienti au comandat cel putin doi cozonaci.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI