Isteria iepurașilor de ciocolată, care ar ascunde bani înăuntru, pare de neoprit. Chiar totul ar fi pornit de la o glumă pe rețelele de socializare, fenomenul este acum în plină desfășurare în magazine.

Unele au rămas deja fără "iepurașii de aur" la raft și au apelat la diverse soluții ca să-i țină în siguranță, a transmis Cristian Sabbagh.

Iepurașii cu „bani”, vânați la rafturi

Iepurașii de ciocolată pe rafturile magazinelor au ajuns să fie distruși de căutătorii de comori la raft după frenezia care a împânzit rețelele de socializare.

Fenomenul "iepurilor cu bani" a creat o adevărată isterie n mediul online, cu urmări neașteptate.

Reprezentanții magazinelor s-au văzut nevoiți să apeleze la diverse metode pentru a ține urecheații în siguranță.

Citește și: VIDEO -Păcăliți de „iepurașii de ciocolată cu bani”. Dulciurile ajung distruse la rafturi de clienții care vor să se convingă

În magazinele în care am semnalat că aceste produse au fost deteriorate într-un nr mai mare, au fost sparte, rupte, colegii au pus acele sisteme de siguranță, din plastic, tocmai pentru a evita risipa alimentara și pentru a trage încă o dată un semnal de alarmă că aceste produse nu trebuie rupte, a spus un reprezentant magazin.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

"Iepurașii de aur" nu ascund nicio comoară înăuntru, repetă și afișele postate la vedere pentru clienți.

”Vă rugam sa nu deteriorați produsele, acestea nu conțin nimic înăuntru”, acest mesaj a fost ignorat de clienți pentru că la raft se afla în continuare produse deteriorate, a transmis Andra Ionescu.

Chiar si un cunoscut producător de ciocolată a postat pe pagina sa de socializare că înăuntrul produselor sale nu se află nimic.

"Vă asigurăm că produsele tematice conțin doar meșteșugul ciocolatierilor, care decorează produsele manual, ou cu ou, iepuraș cu iepuraș. Nu se află nimic înăuntru. Să nu stricăm bucuria oamenilor care le vor lua acasă pentru masa de Paște, a spus un producător de ciocolată.

Iar sociologii atrag atenția că totul este o iluzie în plasa căreia oamenii cad ușor.

Lozul în plic, loteria, schemele financiare, banii din iepurașii de ciocolată sunt toate iluzii care acaparează fantezia omului, orice formă de câștig rapid stimulează în om imaginația involuntară nenecesară, a spus un sociolog.

Chiar și utilizatori platformei TikTok de unde a plecat frenezia, au recunoscut că totul a fost o glumă și chiar au arătat cum se nasc iepurașii cu surprize în bani.

Totuși, internauții se așteaptă ca isteria iepurașilor să ia sfârșit abia după Paște.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si