UPDATE- Bărbatul român a fost găsit!

După ore de căutări, autoritățile l-au identificat și reținut pe românul care se face vinovat de comiterea faptelor. Acesta se afla chiar în farmacia în care lucra. Bărbatul are 35 de ani, este soț și tată a doi copii. Autoritățile au aflat că între agresor și victimă exista un conflict mai vechi, românul având chiar ordin de restricție care a fost emis de magistrații italieni. 

În momentul în care a ajuns la locul faptei, românul a fost ajutat de un vecin de-al octogenarului să pătrundă în locuință. A folosit o drujbă pentru a distruge ușa victimei. Bătrânul a încercat să se apere folosind un spray lacrimogen, însă loviturile puternice ale agresorului l-au pus la pământ. După această scenă, octogenarul a fost ucis cu un cuțit de bucătărie.

Bătrân ucis de fostul iubit

Bătrânul de 82 de ani a avut parte de o moarte violentă, după ce a fost tăiat cu o drujbă. Autoritățile au aflat că  bătrânul avea o relație amoroasă cu tânărul de 35 de ani. Cel din urmă e de negăsit și este considerat principalul suspect în acest caz. 

Citeste si: O studentă a murit după 30 de lovituri de cuțit. Iubitul ei a consumat substanțe interzise înainte de a comite crima

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Tragedia s-a produs luni seara, 6 decembrie, într-un bloc de locuințe din zona Porta Romana. 

Anchetatorii au descoperit că ucigașul a intrat în apartamentul bătrânului de la etajul 7 făcând o gaură în ușa de la intrare, folosind drujba. 

Citeste si: Ucigasul Antoniei, marturie in lacrimi

Ulterior, după ce a intrat în casă, l-a ucis cu bestialitate pe pensionar. Agresorul avea asupra sa un cuțit dar și o drujbă. Ambele au fost folosite în săvârșirea crimei.

Citeste si: Asasinul celebrului interlop "Caiac", eliberat după 11 ani! Și-a împușcat rivalul după o partidă de poker!

VIDEO- Imagini de la locul tragediei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si