Trecutul presupusul iubit al Margheritei de la Clejani se pare că e pătat de droguri. În urmă cu doi ani- tânărul a fost implicat într-un dosar stufos în care magistrații l-au condamnat pentru fabricare, deținere și consum de stupefiante. Pentru că a recunoscut faptele, sentința a fost blândă. S-a limitat la o simplă amendă penală de 900 de lei.

Contactat de reporterii Știrilor Kanal D, el a precizat doar că nu e nimic adevărat, cu toate că există o sentință publică.

Procurorii spun că individul, împreună cu alți tineri- preparau substanțele psihotrope acasă- din medicamente puternice, cumpărate din farmacii. Și nu s-a sfiit nicio clipă să posteze pe rețelele de socializare rețeta halucinantă. Tânărul este cântăreț de muzică trap- iar în versuri vorbește obsesiv despre subtanțe interzise!

Așadar, nu e exclus ca Margherita să fi băut așa-zisul drog al traperilor înainte să fie depistată pozitiv, mai ales că în sediul poliției, îi spusese tatălui că a luat niște pastile care se găsesc în farmacii. Viorica de la Clejani e convinsă că anturajul în care fata ei a picat prizonieră ar fi putut să o ducă spre o prăpastie periculoasă. Pe tânăr spune că îl cunoaște, că l-a primit în casă, dar nu a vrut niciodată să-l judece după aparențe.

Citeste si: VIDEO| Margherita, victima anturajului: "Fiica mea este vânată de oameni dubioși!"

Tânărul era împreună cu Margherita în mașină sâmbătă dimineața când fata Clejanilor a provocat accidentul rutier și când polițiștii au depistat-o pozitiv la testul antidrog.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Doar că realitatea îl contrazice pe Ioniță de la Clejani, atâta vreme cât Margherita s-a afișat în ultima perioadă tot mai des la brațul acestui tânăr misterios- ba chiar au fost surprinși sărutându-se.

Iar odată cu această posibilă idilă, imaginea de altădată a Margheritei s-a schimbat radical, ea pozând în ultima vreme,într-o femeie rebelă și rea!

Citeste si: VIDEO| Ioniță de la Clejani: ”Fata mea nu s-a drogat”

VIDEO | Iubitul Margheritei, adeptul drogurile
VIDEO | Iubitul Margheritei, adeptul drogurile

Și de parcă necazul nu era cât casa Clejanilor- mai vine o lovitură. Ar putea să rămână fără maimuța de companie cu care s-au afișat public atât Viorica, cât și Margherita.

Însă ultimele imagini apărute în spațiul public, când iubitul Margheritei pare că lovește maimuța, l-au făcut pe consilierul Tudi Ionescu să depună plângeri la poliție și la Garda de Mediu.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Viorica de la Clejani aruncă în aer dosarul fiicei sale! Ce a consumat, de fapt, Margherita de la Clejani când a făcut accidentul

Acum, familia Clejanilor așteaptă rezultatele testelor de sânge pe care medicii legiști i le-au făcut Margheritei.

Totodată, tatăl tinerei s-a dus cu ea și la o clinică privată pentru un alt set de investigații.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si