Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Iulia Mihai, despre marea schimbare din viața ei. „Intrasem într-o perioadă în care nu prea mă mai simțeam bine cu mine”

Iulia Mihai, una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din zona Munteniei, a venit în platoul Știrilor Kanal D pentru a ne spune mai multe despre marea schimbare din viața sa. Iată!

Redactia Stirile Kanal D,

Iulia Mihai, despre marea schimbare din viața ei [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Iulia Mihai este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din zona Munteniei, a câștigat numeroase concursuri de profil de-a lungul timpului, iar în ultimul an și jumătate a început o transformare uluitoare”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Iulia Mihai, despre marea schimbare din viața ei

Cristina Dorobanțu: Ne-ai încântat cu piesa aceasta superbă, în premieră, la noi.

Iulia Mihai: În premieră. Mi-am dorit din tot sufletul să o aduc în fața dumneavoastră și a tuturor telespectatorilor. Este o piesă de suflet pe care mi-am dorit din suflet să o aduc, așa cum am zis, aici la dumneavoastră în platou.

Cristina Dorobanțu: Pe când și un videoclip?

Iulia Mihai: În curând. Tocmai ce am scos-o „din cuptor”, ca să spun așa. Așteptăm să se îndrepte puțin vremea să putem ieși în aer liber, să filmăm un videoclip așa cum se cuvine, zic eu.

Citește și: VIDEO- Vedetele, în război cu inteligența artificială. Cine sunt cei care au semnat o petiție împotriva acesteia?

Cristina Dorobanțu: Iulia, știu că tu ai suferit o intervenție, micșorare de stomac.

Ce-mi spui despre asta?

Iulia Mihai: Am făcut operația în urmă cu un an și trei luni. A fost cumva o necesitate în primul rând pentru sănătatea mea și în al doilea rând pentru aspectul fizic pentru că intrasem într-o perioadă în care nu prea mă mai simțeam bine cu mine și am zis că este nevoie de o schimbare și nu pot decât să mă bucur pentru că se vede schimbarea pe toate planurile.

Cristina Dorobanțu: Te-ai simțit vreodată dată la o parte din cauza aspectului tău fizic?

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Iulia Mihai: De cele mai multe ori, din păcate, pentru că în zilele noastre contează foarte mult imaginea, dar eu cumva încerc să uit acea perioadă și să mă concentrez pe ceea ce am făcut, pe ceea ce am de făcut și să mă bucur de acest lucru.

Cristina Dorobanțu: Ești profesoară la trei școli.

Iulia Mihai: Da, sunt profesoară de muzică la trei școli din județul Giurgiu, Podul Doamnei, Clejani, satul din care vin și Ghimpați. Pregătesc copiii și la canto și pian. Îmi plac foarte mult copiii și mă bucur de fiecare dată când sunt în preajma lor.

Cristina Dorobanțu: Cum te văd elevii tăi? Ești dură?

Iulia Mihai: Nu sunt dură, îmi place să cred că nu sunt dură. Îmi plac extrem de mult copiii și încerc cumva să am o relație de prietenie cu ei. Facem foarte multe activități pe lângă faptul că ne pregătim, cântăm la pian. Avem tot felul de activități împreună. Chiar avem proiecte noi în lucru cu care sper din suflet să vin aici, în fața dumneavoastră.

Cristina Dorobanțu: Dacă de viața profesională mi-ai vorbit, îmi dau seama că lucrurile au excelat și plan personal. Urmează să mergi în fața altarului.

Iulia Mihai: Da, doamne ajută. Așa cum am spus și mai devreme s-au schimbat multe în viața mea și în bine.

Cristina Dorobanțu: Iubitul tău este arab.

Iulia Mihai: Este arab, da, este musulman, este de altă religie, este de o altă cultură, vine din Irak, dar noi ne înțelegem foarte bine și nu văd aceste lucruri ca fiind un impediment până la urmă. Important este că ne înțelegem.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cristina Dorobanțu: Cum v-ați cunoscut?

Citește și: VIDEO- Ce mai poartă vedetele? Tocurile înalte sunt accesoriul preferat

Iulia Mihai: Ne-am cunoscut într-un mod foarte interesant. Eu îl cunoșteam cumva de pe internet și de la televizor pentru că este persoană publică, a participat la mai multe emisiuni, la alte posturi de televiziune și ne-am întâlnit și la o petrecere și de acolo s-a înfiripat.

Cristina Dorobanțu: Iulia, planuri profesionale pe viitor?

Iulia Mihai: Am foarte multe proiecte în lucru, așa cum am spus și mai devreme, atât eu cât și împreună cu elevii mei, piese noi, clipuri noi și mai am un proiect despre care încă nu vreau să dezvălui foarte multe. Îmi doresc să vin aici să vă spun când se va concretiza”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI