"Președintele Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu a fost plasat, aseară, sub control judiciar de DNA. El este suspectat de luare de mită şi fals în declaraţii. Politicianul a anunțat că demisionează din toate funcțiile deținute în Partidul Național Liberal. Colega mea, Claudia Costandiș a urmărit acest caz și ni se alătură cu detalii. Bună ziua, Claudia!", a transmis Cristina Dorobanțu.

Iulian Dumitrescu, plasat sub control judiciar

"Iulian Dumitrescu, șeful de la Consiliul Județean Prahova, a fost plasat sub control judiciar aseară, de Direcția Națională Anticorupție. A venit aseară aici la secția doi de poliție pentru a se scrie în evidențele acestei secții și pentru a veni de două ori pe săptămână să dea cu subsemnatul în fața autorităților pentru a demonstra că nu părăsește localitatea sa de domiciliu și asta pentru că el este acuzat de luare de mită și fals în declarații. Mai exact, ar fi atribuit două contracte în județul Prahova unei firme private după ce ar fi primit de la administrator suma de șaisprezece milioane de lei drept mită.

De asemenea procurorii au mai găsit în conturile sale mai multe tranzacții dubioase și mai exact într-o perioadă destul de scurtă Iulian Dumitrescu și soția lui ar fi cheltuit aproximativ trei miliarde de lei bani, pe care nu îi pot justifica, nu pot spune din ce venituri au venit acești bani și cum au reușit să cumpere toate acele bunuri de lux.

Trebuie menționat faptul că tot la secția doi de poliție este înscris și Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor care a fost pus aseară în arest la domiciliu. Tot polițiștii de aici vor merge și acasă la el pentru a-l verifica timp de treizeci de zile cel puțin, pentru a vedea dacă a plecat sau nu acasă și dacă își respectă măsura preventivă", a transmis Claudia Constandiș, reporter Știrile Kanal D.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Care a fost primul lucru pe care l-a făcut Cornel Dinicu când a ieșit din arest: "Nu arestul doare, altele dor"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si