,,Iubește portul popular românesc și îl promovează ori de câte ori are ocazia! Vorbim despre frumoasa vedetă de televiziune Iuliana Tudor, ale cărei apariții sunt întotdeauna admirate și apreciate. Prezentatoarea adoră să integreze motivele tradiționale în ținutele elegante și ne-a primit recent în micul ei univers vestimentar, să ne arate combinațiile de succes’’, a transmis Cristina Dorobanțu.

Iuliana Tudor, iubitoare de folclor

Iuliana Tudor poate fi un exemplu de eleganță și rafnament. Prezentatoarea este recunoscută pentru ținutele impecabile pe care le afișează cu fiecare apariție publică. Însă niciuna dintre ele nu este aleasă la întâmplare.

Iuliana Tudor: Întotdeauna ținute spectacol. Rochia asta în sine are o poveste. Dacă mă uit bine nu există pătrățica din acest material care să nu aibă emoția Cerbului de aur din 2019.

Iuliana Tudor: Aici sunt parte dintre rochii. Uite și așa ceva. Acest model l-am purtat într-o deschidere de sezon, la Vedeta Populară. Fiecare rochie are un element, o pasmanterie adăugată, care să ducă către costumul tradițional.

Iubește materialele de calitate și este o susținătoare a portului popular românesc, pe care încearcă să îl facă parte din fiecare ținută pe care o poartă.

Iuliana Tudor: Vedeți asta este o cămășă, veche românească, pe care i-am luat doar mânecile și o bucățică de aici de la piept, partea de jos și am creat această nu stiu cum să-i spun,

nici nu e rochie.

Creatorii de modă cu care colaborează vedete s-au obișnuit deja cu stilul mixt între modern și tradițional pe care aceasta îl preferă și încearcă să îi adpateze veșmintele conform cerințelor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Iuliana Tudor: În familia mea există o moștenire. Am un costum pe care îl am de la stră-străbunică. Maramele, a fost o podoabă foarte importantă pentru doamnele din familia mea. Dețin o mică colecție acasă, piese de costum tradițional pe care le-am adunat din toată țara.

Iuliana Tudor: Am început să port ia la blugi sau la eu știu ce combinații.

Iuliana Tudor: Cred că ce este mai important pentru o rochie e să nu simți că e acolo, iar aceste rochii m-au ajutat foarte tare să nu am un stres legat de ceea ce port.

Citește și: VIDEO-Tendințele anului 2024, direct din Italia. Diana Caramaci, creatoarea de modă care a dus moda românească la Milano

Însă când vine vorba de stilul Iulianei, dincolo de camera video sau de lumina reflectoarelor, situația se schimbă.

Iuliana Tudor: Hai să facem așa, vezi asta e rochia de scenă și eu sunt aceasta dincolo de scenă un casual elegant ....e o alegere care a treaba cu comoditatea, că vreau sa fie totul pe repede.

Iuliana Tudor: E foarte greu să spui despre tine cum ești în starea firească, nu pot să spun că e o distanță foarte mare între ceea ce fac și sunt în scenă și ce sunt înafară scenei pentru că povestea e aceeași.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Celebritatea de care se bucură astăzi este urmarea unei alegeri complicate pe care Iuliana a trebuit să o facă cu mulți ani în urmă. Atunci, vedeta de acum avea o carieră în magistratură, însă a lăsat-o deoparte pentru viața publică. Și nu regretă niciun moment alegerea.

Televiziunea este o lume complicată, o lume grea îți trebuie în primul rând o sănătate de fier, cine nu are sănătatea de fier, nu prea rezistă.

Iuliana Tudor: Televiziunea m-a ales pe mine și sunt fericită să spun astăzi, după 25 de ani de TVR, că a fost bine, destinul a ales bine, pentru că mă simt că peștele în apă.

Iuliana Tudor: Cred că viața e dăruită că să fie trăită, simțită și nu stăm, vorba mamei mele, pe lumea cealaltă e timp pentru asta atunci

Vedeta se simte o femeie fericită, atât pe plan profesional, cât și personal, unde are o căsnicie frumoasă și logevivă, dar și un fiu care o împlinește.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si